Поисковый запрос: <.>S=Овочівництво -- Зберігання та переробка продукції<.> |
Общее количество найденных документов : 6
Показаны документы с 1 по 6 |
>1.
| Завадская О. Нежелательные процессы, происходящие в массе овощей при хранении/О. Завадская // Настоящий хозяин, 2007,N №2.-С.47-53
|
>2.
| Завадська О. Сушіння - ефективний спосіб переробки моркви/О. Завадська, І. Бобось // Продовольча індустрія АПК, 2012,N № 6.-С.34-37.
|
>3.
| Подпрятов Г.І. Розробка технічних засобів контролю газового середовища в овочесховищах/Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько, В. В. Бойко, Г. І. Булах // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р.-С.128-129.
|
>4.
| Слободяник Г.Я. Уборка и закладка клубней картофеля на хранение/Г. Я. Слободяник, В. И. Войцеховский // Овощи и фрукты, 2013,N № 10.-С.94-98
|
>5.
| Скалецька Л. Ф. Підбір коренеплодів буряка столового різних сортів для переробки/Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, Н. А. Ілюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України, 2015,N Вип. 210, ч. 1.-С.261-265
|
>6.
| Положенець В. М. Ефективне зберігання врожаю картоплі/В. М. Положенець // Овощи и фрукты, 2018,N № 11.-С.38-41
|
|