Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (30)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Продукти тваринництва -- Яйця<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
05
Пти


    Вакуленко, О. Ю.
    Оценка качества яиц кур промышленного стада [Текст] / О. Ю. Вакуленко // Птицеводство. - 2014. - № 4. - С. 33-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця

Найти похожие

2.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - № 6. - С. 24-26. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
курячі яйця -- поживність -- амінокислоти -- мікро- і макроелементи
Аннотация: У статті наведені дані, які характеризують спецефічну харчову доцільність використання в харчуванні людини курячих яєць як джерела незамінних амінокислот, вітамінів, макро- і мікроелементів та інших речовин, що визначають їх дієтичні властивості. Звернено увагу на значення холестерину й лізоциму.


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А. І.
Найти похожие

3.
06
Нац


    Вертійчук, А. І.
    Різноманітність показників курячих яєць для селекції [Текст] : библиография / А. І. Вертійчук, А. Ю. Глєбова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - Вип. 202. - С. 230-234. - Библиогр.: с. 233-234
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця
Кл.слова (ненормированные):
селекційні показники -- білок -- жовток
Аннотация: Наведено дані з різних показників курячих яєць за морфологічним і хімічним складом, зокрема за вмістом, незамінних амінокислот, вітамінів, мікро- й макроелементами та інших речовин, цінних за дієтичними властивостями й перспективих у селекційній роботі.


Доп.точки доступа:
Глєбова, А. Ю.
Найти похожие

4.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] : библиография / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2021. - № 6. - С. 24-26.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А.І.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)