Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1.
| Дацишин О. Аналіз олієвідтискних пресів з ручним приводом/О. Дацишин, М. Гудзенко // Вісник Львівського Національного аграрного університету. Агроінженерні дослідження , 2008,N № 12, т. 2:за матеріалами ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам'яті акад. Петра Василенка, 17-18 жовтня 2008 р..-С.405-413.
|
>2.
| Баль-Прилипко Л. Реалізувати право на здорове харчування/Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК, 2009,N № 2.-С.4-8
|
>3.
| Іваненко Т.М. Дослідження впливу дозрівачів на якість солоного напівфабрикату/Т. М. Іваненко // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, 2009. т.Т.11,N №3, Ч.3.-С.226-229
|
>4.
| Баль-Прилипко Л. Развитие ассортимента пищевых продуктов. Качество питания и здоровый образ жизни/Л. Баль-Прилипко // Мир продуктов, 2009,N №8.-С.12-14
|
>5.
| Шаповал Є. Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот/Є. Шаповал // Продовольча індустрія АПК, 2010,N №5/6.-С.35-37
|
>6.
| Баль-Прилипко Л.В. Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації /Л. В. Баль-Прилипко // Молочное дело, 2010,N №1.-С.22-25
|
>7.
| Сухенко Ю. Регулювання продуктивності олійних пресів/Ю. Сухенко, М. Гудзенко, В. Захарієнко // Продовольча індустрія АПК, 2010,N №2.-С.15-17
|
>8.
| Баль-Прилипко Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування/Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК, 2010,N №1.-С.31-37
|
>9.
| Виннов А. Вязкость рыбных субстратов и интенсивность ферментативного гидролиза/А. Виннов // Продовольча індустрія АПК, 2011,N №3.-С.13-15
|
>10.
| Лебська Т. Комплексна переробка прісноводних риб/Т. Лебська, Т. Ткаченко, В. Вовк // Продовольча індустрія АПК, 2011,N №3.-С.30-34
|
|
|