Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Льв
Іваненко, Т. М. Дослідження впливу дозрівачів на якість солоного напівфабрикату [Текст] : библиография / Т. М. Іваненко> // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 226-229
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011) [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 20-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко , Л. Використання дієтичної добавки еламін у оздоровчому харчуванні [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Л. Дерев"янко, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 6-12.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Дерев"янко, Л.; Леонова, Б. Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко , Л. Для чого потрібні харчові новинки [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко > // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 14. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко , Л. Оцінка безпечності ікри Ampullaria glauca для використання в оздоровчому харчуванні [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Л. Дерев'янко, О. Андрощук> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 41-44. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість Аннотация: Досліджено вміст біологічно активних речовин в ікрі Ampullaria glauca.
Доп.точки доступа: Дерев'янко, Л.; Андрощук, О. Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко , Л. Раціонально й різноманітно [Текст] / Л. Баль-Прилипко > // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 18.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко , Л. Розробка продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Ю. Крижова, Р. Морозюк> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 20-23. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість Аннотация: Заміна частини м'ясної сировини тваринним білком дає змого підвищити вологозв'язувальну здатність та виготовляти м'ясні консерви, збагачені білком.
Доп.точки доступа: Крижова, Ю.; Морозюк, Р. Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2014. - № 2. - С. 10-12
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Леонова, Б. І. Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Використання біоконсервантів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Ленова, Н. Машенцева> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 21-24
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Ленова, Б.; Машенцева, Н. Найти похожие
|
|
|