Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (477)Екологія та охорона навколишнього середовища (2)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-39 
1.
05
Льв


    Іваненко, Т. М.
    Дослідження впливу дозрівачів на якість солоного напівфабрикату [Текст] : библиография / Т. М. Іваненко // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 226-229
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

2.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Характеристика та класифікація біологічно активних добавок (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011) [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 20-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

3.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Використання дієтичної добавки еламін у оздоровчому харчуванні [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Л. Дерев"янко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 6-12.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Дерев"янко, Л.; Леонова, Б.
Найти похожие

4.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Для чого потрібні харчові новинки [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 14. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

5.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Оцінка безпечності ікри Ampullaria glauca для використання в оздоровчому харчуванні [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Л. Дерев'янко, О. Андрощук // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 41-44. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Аннотация: Досліджено вміст біологічно активних речовин в ікрі Ampullaria glauca.


Доп.точки доступа:
Дерев'янко, Л.; Андрощук, О.
Найти похожие

6.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Раціонально й різноманітно [Текст] / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 2. - С. 18.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

7.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Розробка продуктів подовженого терміну зберігання [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Ю. Крижова, Р. Морозюк // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 20-23. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Аннотация: Заміна частини м'ясної сировини тваринним білком дає змого підвищити вологозв'язувальну здатність та виготовляти м'ясні консерви, збагачені білком.


Доп.точки доступа:
Крижова, Ю.; Морозюк, Р.
Найти похожие

8.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Дослідження фізико хімічних властивостей активованих білкових систем [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2014. - № 2. - С. 10-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б. І.
Найти похожие

9.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.
Найти похожие

10.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Використання біоконсервантів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Ленова, Н. Машенцева // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 21-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Ленова, Б.; Машенцева, Н.
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-39 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)