Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Льв
Дацишин, О. Аналіз олієвідтискних пресів з ручним приводом [Текст] : библиография / О. Дацишин, М. Гудзенко> // Вісник Львівського Національного аграрного університету. Агроінженерні дослідження . - 2008. - № 12, т. 2 : за матеріалами ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам'яті акад. Петра Василенка, 17-18 жовтня 2008 р. - С. 405-413.
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Гудзенко, М. Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Льв
Іваненко, Т. М. Дослідження впливу дозрівачів на якість солоного напівфабрикату [Текст] : библиография / Т. М. Іваненко> // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 226-229
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мир
Баль-Прилипко, Л. Развитие ассортимента пищевых продуктов. Качество питания и здоровый образ жизни [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Мир продуктов. - 2009. - №8. - С. 12-14
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Шаповал, Є. Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот [Текст] : библиография / Є. Шаповал> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 35-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Сухенко, Ю. Регулювання продуктивності олійних пресів [Текст] : библиография / Ю. Сухенко, М. Гудзенко, В. Захарієнко> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 15-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Гудзенко, М.; Захарієнко, В. Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про 05 / Про-Ф-12
Баль-Прилипко, Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №1. - С. 31-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Виннов, А. Вязкость рыбных субстратов и интенсивность ферментативного гидролиза [Текст] / А. Виннов> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №3. - С. 13-15
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Лебська, Т. Комплексна переробка прісноводних риб [Текст] / Т. Лебська, Т. Ткаченко, В. Вовк> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №3. - С. 30-34
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Ткаченко, Т.; Вовк, В. Найти похожие
|
|
|