Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (477)Екологія та охорона навколишнього середовища (2)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-39 
1.
06
Льв


    Дацишин, О.
    Аналіз олієвідтискних пресів з ручним приводом [Текст] : библиография / О. Дацишин, М. Гудзенко // Вісник Львівського Національного аграрного університету. Агроінженерні дослідження . - 2008. - № 12, т. 2 : за матеріалами ІХ Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. пам'яті акад. Петра Василенка, 17-18 жовтня 2008 р. - С. 405-413.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Гудзенко, М.
Найти похожие

2.
05
Про


    Філіпова, Л.
    Біологічно активні речовини у формуванні антиоксидантних властивостей харчових продуктів [Текст] : библиография / Л. Філіпова, Л. Зубарева, Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 2. - С. 10-14. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Зубарева, Л.; Баль-Прилипко , Л.
Найти похожие

3.
05
Про


    Очколяс, Е.
    БАД из ламинарии и фукуса как пищевой ингредиент для оздоровительного питания [Текст] : библиография / Е. Очколяс, Т. Лебская, Л. Тищенко // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 11-14. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Кл.слова (ненормированные):
хімічний -- амінокислотний та мінеральний склад
Аннотация: Досліджено можливість використання біологічних харчових добавок (БАД) з ламінарії та фукуса в якості інгредієнтів для харчування оздоровчого призначення.


Доп.точки доступа:
Лебская, Т.; Тищенко , Л.
Найти похожие

4.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Використання біоконсервантів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Ленова, Н. Машенцева // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 21-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Ленова, Б.; Машенцева, Н.
Найти похожие

5.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л.
    Використання дієтичної добавки еламін у оздоровчому харчуванні [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко , Л. Дерев"янко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 6-12.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Дерев"янко, Л.; Леонова, Б.
Найти похожие

6.
05
Про


    Сухенко , Ю.
    Виробництво дизельного біопалива з використанням ультразвукового перемішування реагентів [Текст] : библиография / Ю. Сухенко , М. Муштрук, В. Сухенко // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 3. - С. 11-13. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Муштрук, М.; Сухенко , В.
Найти похожие

7.
05
Про


    Лебська, Т.
    Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] / Т. Лебська, Е. Абибуллаєв, С. Козлова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 17-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Абибуллаєв, Е.; Козлова, С.
Найти похожие

8.
05
Про


    Шаповал, Є.
    Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот [Текст] : библиография / Є. Шаповал // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 35-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

9.
05
Мол


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Мясное дело . - 2013. - 11/12. - С. 22-28.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Андрощук, О. С.
Найти похожие

10.
05
Мол


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко // Молочное дело. - 2013. - № 10. - С. 23-26
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-39 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)