Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Хлібопекарське виробництво<.> |
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10 |
>1.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Подпрятов Г., Ящук Н.
Заглавие : Що формує хлібопекарську придатність борошна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15 (Шифр П 45 У/2012/2)
УДК : 633.1"324" : 577.112/.114 : 631.563.9 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>2.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Біо
Автор(ы) : Подпрятов Г.І., Бобер А.В.
Заглавие : Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання
: библиография
Место публикации : Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78 (Шифр Б 252 У/2010/Т.2/3/4)
УДК : 664.7-11 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>3.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Гунько С.
Заглавие : Поліпшення якості пшеничного хліба, виготовленого із дефектного зерна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 27-29 (Шифр П 45 У/2012/2)
УДК : 664.664.5 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>4.
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Стадник І. Я., Коневич М. П., Василів В. П.
Заглавие : Перспективи та напрямки розвитку обладнання для якісного дозування сировини в хлібопекарській промисловості
: библиография
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: Серія: Техніка та енергетика АПК. - 2013. - Вип. 185, ч. 3. - С. 248-253 (Шифр 06/Нац-615718533) Примечания : Библиогр. в конце ст.
УДК : 664.641.1 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Аннотация: В статті приведено основні класифікації сучасного обладнання для хлібопекарської промисловості.
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1) Свободны : Читальний зал для науковців(1) Найти похожие
|
>5.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ємцев В.
Заглавие : Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 4-7. (Шифр П 45 У/2012/4)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>6.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Агр
Автор(ы) : Єрмаков О., Герасіна В.
Заглавие : Забезпеченння розвитку хлібопродуктового підкомплексу
: библиография
Место публикации : Агро Перспектива. - 2010. - №6. - С. 36-37 (Шифр А 21 У/2010/6)
УДК : 664.6 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>7.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Біо
Автор(ы) : Гунько С.М.
Заглавие : Ефективність застосування у хлібопеченні нового ферментного препарату "а-амилаза"
: библиография
Место публикации : Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 72-76 (Шифр Б 252 У/2010/Т.2/1/2)
УДК : 664.664.5 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :ЧЗН(1) Свободны : ЧЗН(1) Найти похожие
|
>8.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Ящук Н.
Заглавие : Для поліпшення житнього борошна
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39 (Шифр П 45 У/2012/3)
УДК : 664.641.14/.724 : 633.14"324" Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>9.
|
Вид документа : Статья из журнала Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Грабовська О., Запотоцька О., Лисий О., Пічкур В.
Заглавие : Властивості стабілізаційних систем на основі пектину
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2 (Шифр П 45 У/2012/2)
УДК : 664.68 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво
Экземпляры :Ф-12(1) Свободны : Ф-12(1) Найти похожие
|
>10.
|
Вид документа : Статья из сборника (однотомник) Шифр издания : 06/Нац
Автор(ы) : Козирський В. В. , Момотюк В. В.
Заглавие : Аналітичне моделювання температурних режимів процесу випікання хліболулочної продукції
: библиография
Место публикации : Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України: Серія: Техіка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 252. - С. 7-15 (Шифр 06/Нац-996788155) Примечания : Библиогр.: с. 13-14
УДК : 631.371 Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- Хлібопекарське виробництво Ключевые слова (''Своб.индексиров.''): ефенгоефективність--імітаційне моделювання Аннотация: Для можливості оцінки ефективності процесу випікання хліба, дослідження статистичних та динамічних режимів та їх вплив на показники роботи об'єкта виведено математичну модель хлібопекарської печі за температурою.
Экземпляры :Читальний зал для науковців(1) Свободны : Читальний зал для науковців(1) Найти похожие
|
|