Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Електронна картотека статей (25)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.4<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
06
Мик


    Бородай , В. П.
    Показники якості і безпеки харчових яєць курей різних кросів [Текст] : библиография / В. П. Бородай , В. О. Пономаренко, В. В. Мельник // Вісник аграрної науки Причорномор'я / Миколаївський держ. аграр. ун-т. - 2005. - Вип.4. - С. 154-161
УДК
РУБ 06
Рубрики: Продукція тваринництва--Яйця. Продукти переробки яєць


Доп.точки доступа:
Пономаренко, В.О.; Мельник , В.В.
Найти похожие

2.
05
Про


    Сичов, М.
    Жирнокислотний склад перепелиних яєць під впливом технологічних факторів [Текст] / М. Сичов, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 28-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва--Якість продукції


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.
Найти похожие

3.
05
Ефе


    Сахацький, М. І.
    Методика визначення пористості шкарлупи яєць страусів [Текст] / М. І. Сахацький, Ю. В. Осадча // Ефективне птахівництво. - 2014. - № 7. - С. 28-32
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця--Шкаралупа


Доп.точки доступа:
Осадча, Ю. В.
Найти похожие

4.
05
Суч


    Глєбова, Ю. А.
    Дієтичні властивості курячих харчових яєць [Текст] : библиография / Ю. А. Глєбова, А. І. Вертійчук // Сучасне птахівництво. - 2021. - № 6. - С. 24-26.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Яйця


Доп.точки доступа:
Вертійчук, А.І.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)