Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Електронна картотека статей (765)Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Періодичні видання. Журнали (11)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.5<.>
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-39 
1.
05
Суч


    Недашівська, В. М.
    Біологічна цінність мяса курчат-бройлерів залежно від умов годівлі [Текст] : библиография / В. М. Недашівська, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Сучасне птахівництво. - 2009. - № 9/10. - С. 20-22
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М.
Найти похожие

2.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 36-40
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів

Найти похожие

3.
05
Мяс
05 / Мяс-ЧЗ-4


    Лозова, О. М.
    "Магічні " речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів [Текст] : библиография / О. М. Лозова, Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №3. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко , Л.В.
Найти похожие

4.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. №8. - С. 36-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека

Найти похожие

5.
05
Wor


    Штонда, О. А.
    Застосування коптильних препаратів у технології ковбасних виробів [Текст] : библиография / О. А. Штонда // World Meat Technologies. - 2010. - №7. - С. 52-53
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Найти похожие

6.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.
Найти похожие

7.
05
Льв


    Штонда, О. А.
    Упаковка у зміненій атмосфері як спосіб збереження якості м'ясних напівфабрикатів [Текст] : библиография / О. А. Штонда, О. І. Самойлік // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 324-327
УДК
РУБ 05
Рубрики: Пакування та пакувальне обладнання--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Самойлік, О.І.
Найти похожие

8.
05
Про


    Лебська, Т.
    Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів [Текст] : библиография / Т. Лебська, Л. Хомічак, С. Козлова // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 21-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л.; Козлова, С.
Найти похожие

9.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Впровадження та використання біологычно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 10-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість

Найти похожие

10.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 36-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів

Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-39 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)