Поисковый запрос: <.>U=637.5<.> |
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Суч
Недашівська, В. М. Біологічна цінність мяса курчат-бройлерів залежно від умов годівлі [Текст] : библиография / В. М. Недашівська, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк> // Сучасне птахівництво. - 2009. - № 9/10. - С. 20-22
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва
Доп.точки доступа: Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М. Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 36-40
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс 05 / Мяс-ЧЗ-4
Лозова, О. М. "Магічні " речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів [Текст] : библиография / О. М. Лозова, Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2010. - №3. - С. 34-36
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Баль-Прилипко , Л.В. Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело . - 2010. №8. - С. 36-39
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Wor
Штонда, О. А. Застосування коптильних препаратів у технології ковбасних виробів [Текст] : библиография / О. А. Штонда> // World Meat Technologies. - 2010. - №7. - С. 52-53
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Леонова, Б.І. Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Льв
Штонда, О. А. Упаковка у зміненій атмосфері як спосіб збереження якості м'ясних напівфабрикатів [Текст] : библиография / О. А. Штонда, О. І. Самойлік> // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 324-327
РУБ 05 Рубрики: Пакування та пакувальне обладнання--М'ясні продукти
Доп.точки доступа: Самойлік, О.І. Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Лебська, Т. Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів [Текст] : библиография / Т. Лебська, Л. Хомічак, С. Козлова> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 21-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Хомічак, Л.; Козлова, С. Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Впровадження та використання біологычно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 10-12
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 36-39
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--виробництво м'ясних продуктів
Найти похожие
|
|
|