Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Електронна картотека статей (765)Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Періодичні видання. Журнали (11)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (3)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=637.5<.>
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-39 
1.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Суч
Автор(ы) : Недашівська В.М., Слободянюк Н.М., Кондратюк В.М.
Заглавие : Біологічна цінність мяса курчат-бройлерів залежно від умов годівлі : библиография
Место публикации : Сучасне птахівництво. - 2009. - № 9/10. - С. 20-22 (Шифр С 24 У/2009/9/10)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

2.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Баль-Прилипко Л.В.
Заглавие : "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 36-40 (Шифр М 15 У/2010/1)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :Ф-4(1)
Свободны : Ф-4(1)
Найти похожие

3.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Лозова О.М., Баль-Прилипко Л.В.
Заглавие : "Магічні " речовини в харчовій промисловості: використання функціональних добавок при виробництві м'ясних виробів : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2010. - №3. - С. 34-36 (Шифр М 15 У/2010/3)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

4.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Баль-Прилипко Л.В.
Заглавие : Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2010. №8. - С. 36-39 (Шифр М 15 У/2010/8)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясні продукти-- Якість та безпека
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

5.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Wor
Автор(ы) : Штонда О.А.
Заглавие : Застосування коптильних препаратів у технології ковбасних виробів : библиография
Место публикации : World Meat Technologies. - 2010. - №7. - С. 52-53 (Шифр W 1 У/2010/7)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясна промисловість
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

6.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Баль-Прилипко Л.В., Леонова Б.І.
Заглавие : Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17 (Шифр М 15 У/2010/9)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

7.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Льв
Автор(ы) : Штонда О.А., Самойлік О.І.
Заглавие : Упаковка у зміненій атмосфері як спосіб збереження якості м'ясних напівфабрикатів : библиография
Место публикации : Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 324-327
УДК : 621.798 + 637.5
Предметные рубрики: Пакування та пакувальне обладнання-- М'ясні продукти
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 05/Про
Автор(ы) : Лебська Т., Хомічак Л., Козлова С.
Заглавие : Біологічна ефективність ліпідів фаршевих виробів із гідробіонтів : библиография
Место публикации : Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 21-23 (Шифр П 45 У/2010/5/6)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Харчова та переробна промисловість-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :ЧЗН(1)
Свободны : ЧЗН(1)
Найти похожие

9.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Баль-Прилипко Л.В.
Заглавие : Впровадження та використання біологычно активних добавок при виробництві м'ясних продуктів : библиография
Место публикации : Мясное дело . - 2011. - №1. - С. 10-12 (Шифр М 15 У/2011/1)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- М'ясна промисловість
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

10.

Вид документа : Статья из журнала
Шифр издания : 05/Мяс
Автор(ы) : Баль-Прилипко Л.В.
Заглавие : Характеристика та класифікація біологічно активних добавок
Место публикации : Мясное дело . - 2011. - №2. - С. 36-39 (Шифр М 15 У/2011/2)
УДК : 637.5
Предметные рубрики: Продукти тваринництва-- виробництво м'ясних продуктів
Экземпляры :ЧЗ-4(1)
Свободны : ЧЗ-4(1)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-39 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)