Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>K=повидло<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Використання плодів аличі для приготування різних продуктів перобки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 228-232. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво
Кл.слова (ненормированные):
соус -- повидло -- компоти -- екстракти
Аннотация: Представлено результати вивчення придатності плодів аличі повного та технічного ступеня стиглості сортів Пурпурова та Оленка для консервування.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)