Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (43)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Зберігання та переробка продукції -- Овочеві культури<.>
Общее количество найденных документов : 5
Показаны документы с 1 по 5
1.
635.07
Нас


    Завдская, О.
    Замораживание плодоовощной продукции [Текст] : библиография / О. Завдская // Настоящий хозяин. - 2009. - №1. - С. 52-59
УДК
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури

Найти похожие

2.
06
Біл


    Коробка, О. І.
    Лежкість капусти червоноголової за різних способів зберігання [Текст] / О. І. Коробка, О. Я. Жук // Вісник Білоцерківського державного аграрного університету. - 2009. Вип. 59. - С. 94-97
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Жук, О.Я.
Найти похожие

3.
06
Нац


    Хареба, В. В.
    Інноваційні технології зберігання та переробки овоче-баштанної продукції [Текст] / В. В. Хареба, Л. М. Хомічак, І. В. Кузнєцова // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 190-196
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Хомічак, Л.М.; Кузнєцова, І.В.
Найти похожие

4.
06
Нац


    Завадська, О. В.
    Підбір сортименту моркви для сушіння [Текст] / О. В. Завадська, І. М. Бобось // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 230-235
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Бобось, І.М.
Найти похожие

5.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 254-260
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)