Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (191)Періодичні видання. Журнали (12)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Овочівництво -- Картопля<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
06
Нац


    Бородай, В. В.
    Зміни хімічного складу та втрати маси бульб карпотлі в період зберігання під час застосування біопрепаратів [Текст] / В. В. Бородай, Л. Ф. Скалецька, К. М. Бульвас // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2013. - Вип. 183, ч. 1
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Картопля


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л. Ф.; Бульвас, К. М.; Ткаленко, Г. М.; Колтунов, В. А.
Найти похожие

2.
06
Нац


    Каленська , С. М.
    Формування продуктивності картоплі в умовах Закарпаття [Текст] : библиография / С. М. Каленська , Н. В. Кнап // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2014. - Вип. 176. - С. 17-24. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Картопля
Кл.слова (ненормированные):
групи стиглості -- сорт -- урожайність
Аннотация: Наведено аналіз сучасного стану виробництва карпотлі, її біологічні особливості, а також викладено результати досліджень із питань вивчення особливостей продуктивності картоплі залежно від груп стиглості під впливом ґрунтово-кліматичних умов Закарпаття.


Доп.точки доступа:
Кнап, Н. В.
Найти похожие

3.
05
Про


    Подпрятов, Г.
    Вплив мінерального складу на якість бульб картоплі [Текст] : библиография / Г. Подпрятов, А. Давиденко // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - №1/2. - С. 28-31.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Картопля
Аннотация: Досліджено 5 сортів картопля. Встановлено залежність між кількістю окремих елементів і стійкістю м'якуша до потемніння


Доп.точки доступа:
Давиденко, А.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)