Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Переробка продукціі рослинництва<.>
Общее количество найденных документов : 8
Показаны документы с 1 по 8
1.
633:521:578.68
Нау


    Хилевич, В. С.
    Теоретичне обгрунтування застосування вуглеамонійних солей для консервування льоносировини підвищенної вологості [Текст] / В.С.Хилевич, А.В.Назарова // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 195-197
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Назарова, А.В.
Найти похожие

2.
633.521.004.12
Нау


    Хiлевич, В. С.
    Потенційні можливості льонарства України [Текст] / В.С.Хiлевич, А.В.Назарова // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 197-199
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Назарова , А.В.
Найти похожие

3.
633.52:631.572.002.237
Нау


    Сеньков, А. М.
    Вплив строків збирання льону та способів приготування трести на фізико-механічні властивості волокна [Текст] / А.М.Сеньков, В.І.Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 199-201
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Рожко, В.І.
Найти похожие

4.
633.52: 631. 572.002.237
Нау


    Сеньков, А. М.
    Зміна хімічного складу волокна льону-довгунця залежно від строків збирання та способів приготування трести [Текст] / А.М.Сеньков, В.I.Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 201-203
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Рожко , В.I.
Найти похожие

5.
633.11.004.12(477)
Нау


    Савчук, Н. Т.
    Якісна характеристика сортів озимої пшениці, що впроваджуються у виробництво з 2000-2001року [Текст] / Н.Т.Савчук, О.О.Шовгун, П.І.Нинько // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 203-205
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Шовгун, О.О.; Нинько, П.І.
Найти похожие

6.
664.66.016:665.345.4
Нау


    Савчук, Н. Т.
    Вплив лляної олії на якість хліба, виготовленого із зерна пошкодженного шкідливим клопом-черепашкою [Текст] / Н.Т.Савчук, О.О.Шовгун, П.І.Нинько, В.І.Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 205-207
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Шовгун, О.О.; Нинько, П.І.; Рожко, В.І.
Найти похожие

7.
664.66.016:665.345.4
Нау


    Савчук, Н. Т.
    Вплив лляної олії на якість хліба виготовленого із зерна пошкодженого шкідливим клопом-черепашкою [Текст] / Н.Т.Савчук, О.О.Шовгун, П.І.Нинько, В.І.Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - 2000. - Вип.31. - С. 205-207.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Шовгун, О.О.; Нинько, П.І.; Рожко, В.І.
Найти похожие

8.
635.621.3:631.526.32.000.57
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 176-178.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)