Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (155)Програми навчальних дисциплін (5)Періодичні видання. Журнали (1)Література ФАО (18)Повні тексти навчальних видань (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 28
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-28 
1.
6П8
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Электронный ресурс] : методичні вказівки / уклад.: Т. К. Лебська, Н. В. Голембовська. - К. : [б. и.], 2014. - 37 с. - Б. ц.
РУБ 6П8
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.К. \уклад.\; Голембовська, Н.В. \уклад.\
Экземпляры всего: 1
ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

2.
6П8.75(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Электронный ресурс] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Т. К. Лебська, Н. В. Голембовська. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 67 с. - 15.00 грн.
РУБ 6П8.75(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.К. \уклад.\; Голембовська, Н.В. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 6
НФ (3), ЧЗ-4 (2), ЛМ та М Інтернет (1)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2), ЛМ та М Інтернет (1)
Найти похожие

3.
6П8.75(07)
Кон


   
    Конспект лекцій «Обладнання для зберігання, консервування та переробки риби» для студентів з напрямку підготовки 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» (спеціальності - технологія зберігання, консервування та переробки риби) [Текст] : у двох частинах. Ч.1 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Ю. Г. Сухенко, О. А. Дениско, А. І. Ткачук. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 107 с. - 15.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.75(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Дениско, О.А. \уклад.\; Ткачук, А.І. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

4.
6П8.75(07)
Кон


   
    Конспект лекцій «Обладнання для зберігання, консервування та переробки риби» для студентів з напрямку підготовки 6.051701 - «Харчові технології та інженерія» (спеціальності - технологія зберігання, консервування та переробки риби) [Текст] : у двох частинах. Ч.2 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Ю. Г. Сухенко, О. А. Дениско, А. І. Ткачук. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 107 с. - 15.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.75(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Дениско, О.А. \уклад.\; Ткачук, А.І. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

5.
6П8.75(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Актуальні проблеми галузі» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Т. К. Лебська, Н. В. Голембовська. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 35 с. - 12.00 грн.
РУБ 6П8.75(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.К. \уклад.\; Голембовська, Н.В. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

6.
6П8(07)
Про


   
    Проектування підприємств харчової промисловості [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» для студентів з напрямків підготовки: «Харчові технології та інженерія» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко. - К. : РВЦ ВМУРЛ "Україна" , 2014. - 96 с. - 15.00 грн.
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

7.
6П8(07)
Мон


   
    Монтаж, ремонт та експлуатація технологічного обладнання харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв» для студентів з напрямків підготовки «Харчова технологія та інженерія» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 120 с. - 15.00 грн.
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Муштрук, М.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

8.
6П8(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Метрологія, стандартизація. сертифікація та управління якістю" для студентів напряму підготовки 6.150.701 "Харчові технології та інженерія" денної форми навчання [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Н. М. Слободянюк, І. А. Веретинська. - К. : Редакційно-видавничий відділ НУБіП України, 2014. - 54 с. - 10.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М. \уклад.\; Веретинська, І.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

9.
6П8.72(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт "Обладнання для виробництва сиру" для студентів з напрямку підготовки 6.100102 - процеси, машини та обладнання агропромислового виробництва, 6.050503 – машинобудування [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. В. Сарана, В. Ю. Сухенко. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 113 с. - 18.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.72(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сарана, В.В. \уклад.\; Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), Ф-11 (4)
Свободны: НФ (1), Ф-11 (4)
Найти похожие

10.
6П8.75(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Технологія білкових продуктів з риби і морепродуктів» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: О. С. Віннов, Н. В. Голембовська. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 68 с. - 12.00 грн.
РУБ 6П8.75(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Віннов, О.С. \уклад.\; Голембовська, Н.В. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 3
НФ (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-28 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)