Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.> |
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мир
Баль-Прилипко, Л. Развитие ассортимента пищевых продуктов. Качество питания и здоровый образ жизни [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Мир продуктов. - 2009. - №8. - С. 12-14
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про 05 / Про-Ф-12
Баль-Прилипко, Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №1. - С. 31-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Сухенко, Ю. Регулювання продуктивності олійних пресів [Текст] : библиография / Ю. Сухенко, М. Гудзенко, В. Захарієнко> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 15-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Гудзенко, М.; Захарієнко, В. Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Льв
Іваненко, Т. М. Дослідження впливу дозрівачів на якість солоного напівфабрикату [Текст] : библиография / Т. М. Іваненко> // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 226-229
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Шаповал, Є. Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот [Текст] : библиография / Є. Шаповал> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 35-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Лебська, Т. Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] / Т. Лебська, Е. Абибуллаєв, С. Козлова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 17-20
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Абибуллаєв, Е.; Козлова, С. Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Виннов, А. Получение протеолитических ферментных препаратов-созревателей из отработанных тузлуков [Текст] / А. Виннов, Т. Бесштанковская> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №2. - С. 20-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Бесштанковская, Т. Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011) [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 20-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
|
|