Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (477)Екологія та охорона навколишнього середовища (2)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-39 
1.
05
Мир


    Баль-Прилипко, Л.
    Развитие ассортимента пищевых продуктов. Качество питания и здоровый образ жизни [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Мир продуктов. - 2009. - №8. - С. 12-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

2.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.
Найти похожие

3.
05
Про
05 / Про-Ф-12


    Баль-Прилипко, Л.
    Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №1. - С. 31-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

4.
05
Про


    Сухенко, Ю.
    Регулювання продуктивності олійних пресів [Текст] : библиография / Ю. Сухенко, М. Гудзенко, В. Захарієнко // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 15-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Гудзенко, М.; Захарієнко, В.
Найти похожие

5.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

6.
05
Льв


    Іваненко, Т. М.
    Дослідження впливу дозрівачів на якість солоного напівфабрикату [Текст] : библиография / Т. М. Іваненко // Науковий вiсник Львівського національного унiверситету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького. - 2009. - Т.11, №3, Ч.3. - С. 226-229
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

7.
05
Про


    Шаповал, Є.
    Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот [Текст] : библиография / Є. Шаповал // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 35-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

8.
05
Про


    Лебська, Т.
    Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] / Т. Лебська, Е. Абибуллаєв, С. Козлова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 17-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Абибуллаєв, Е.; Козлова, С.
Найти похожие

9.
05
Про


    Виннов, А.
    Получение протеолитических ферментных препаратов-созревателей из отработанных тузлуков [Текст] / А. Виннов, Т. Бесштанковская // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №2. - С. 20-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Бесштанковская, Т.
Найти похожие

10.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Характеристика та класифікація біологічно активних добавок (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011) [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 20-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-39 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)