Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (8)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=006: 663/664<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
05
Про


    Пученкова, С.
    Протеїн в кулінарній рибній продукції [Текст] / С. Пученкова, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 12-14.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Виннов, А.
Найти похожие

2.
05
Ста


    Кісель, С.
    Порівняння національної законодавчої бази України та Європейського Союзу щодо безпечності харчової продукції [Текст] / С. Кісель // Стандартизація, сертифікація, якість. - 2012. - № 4. - С. 57-62.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

3.
05
Мяс


    Слива, Ю. В.
    Вимоги міжнародних стандартів до екологічного етикетування та маркування [Текст] / Ю. В. Слива, М. В. Логвінова // Мясное дело . - 2013. - № 8/9. - С. 19-21.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та сертифікація--Маркування продуктів


Доп.точки доступа:
Логвінова, М.В.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)