Поисковый запрос: <.>U=664<.> |
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 10 |
|
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні якості харчових продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, О. М. Ляшенко> // Молочное дело. - 2010. - №7. - С. 8-12
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Молочна промисловість
Доп.точки доступа: Ляшенко, О.М. Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело . - 2010. - №7. - С. 23-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека
Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Стасіневич, С. А. Чим підсолоджуємо склянку чаю? [Текст] : библиография / С. А. Стасіневич> // Продукты & ингредиенты. - 2010. - №11. - С. 29-30
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Цукор
Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Шаповал, Є. Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот [Текст] : библиография / Є. Шаповал> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 35-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Мельничук, Д. Нанотехнології в управлінні якістю продукції [Текст] : библиография / Д. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, К. Лопатько, М. Патика> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 38-42
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Нанотехнологія
Доп.точки доступа: Баль-Прилипко, Л.; Лопатько, К.; Патика, М. Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Лебська, Т. Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] / Т. Лебська, Е. Абибуллаєв, С. Козлова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 17-20
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Абибуллаєв, Е.; Козлова, С. Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Баль-Прилипко , Л. В. Харчовим продуктам-ретельний контроль [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №2. - С. 11-14
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпека продукції
Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Мяс
Баль-Прилипко , Л. В. Характеристика та класифікація біологічно активних добавок (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011) [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко > // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 20-23
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
|
|