Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (4)Електронна картотека статей (201)Екологія та охорона навколишнього середовища (1)Періодичні видання. Журнали (1)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664<.>
Общее количество найденных документов : 21
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-21   21-21 
1.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.
Найти похожие

2.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні якості харчових продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, О. М. Ляшенко // Молочное дело. - 2010. - №7. - С. 8-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Ляшенко, О.М.
Найти похожие

3.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №7. - С. 23-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека

Найти похожие

4.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

5.
05
Про


    Стасіневич, С. А.
    Чим підсолоджуємо склянку чаю? [Текст] : библиография / С. А. Стасіневич // Продукты & ингредиенты. - 2010. - №11. - С. 29-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Цукор

Найти похожие

6.
05
Про


    Шаповал, Є.
    Властивості свинячої шкурки під впливом харчових кислот [Текст] : библиография / Є. Шаповал // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 35-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

7.
05
Про


    Мельничук, Д.
    Нанотехнології в управлінні якістю продукції [Текст] : библиография / Д. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, К. Лопатько, М. Патика // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 38-42
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Нанотехнологія


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко, Л.; Лопатько, К.; Патика, М.
Найти похожие

8.
05
Про


    Лебська, Т.
    Властивості рибного фаршу при доданні кальмару [Текст] / Т. Лебська, Е. Абибуллаєв, С. Козлова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 17-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Абибуллаєв, Е.; Козлова, С.
Найти похожие

9.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Харчовим продуктам-ретельний контроль [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №2. - С. 11-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Якість та безпека продукції

Найти похожие

10.
05
Мяс


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Характеристика та класифікація біологічно активних добавок (Закінчення. Початок див. №1, №2, №3, №4/2011) [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2011. - №5. - С. 20-23
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

 1-10    11-21   21-21 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)