Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Електронна картотека статей (12)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.8/.9<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
05
Про


    Богомолова, В.
    Применение композиции полисахаридов в технологии рыбных консервов в желе [Текст] : библиография / В. Богомолова, А. Виннов // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 24-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Виннов, А.
Найти похожие

2.
05
Про


    Голембовська, Н.
    Використання рослинної сировини у складі пресервів з прісноводних риб [Текст] : библиография / Н. Голембовська, Т. Саленко, Т. Лебська // Продовольча індустрія АПК. - 2015. - № 4. - С. 26-29. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Рибні продукти


Доп.точки доступа:
Саленко, Т.; Лебська, Т.
Найти похожие

3.
05
Тва


    Голембовская, Н.
    Використання коропа і товстолобика у складі пресервів [Текст] : библиография / Н. Голембовская, Т. Лебська // Тваринництво України. - 2016. - 11/12. - С. 38-43. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування риби. Консервні рибопродукти
Кл.слова (ненормированные):
харчова цінність
Аннотация: Проведено аналіз літературних джерел щодо показників харчової цінності просноводних риб - коропа і товстолобика. Показано доцільність використання цієї сировини, для розширення асортименту біологічно цінної харчової продукції.


Доп.точки доступа:
Лебська, Т.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)