Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (19)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Скалецька , Л. Ф.$<.>
Общее количество найденных документов : 13
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-13 
1.
634.21: 664.8.036
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
УДК
Рубрики: Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

2.
05
Нау


    Скалецька , Л. Ф.
    Харчова та біологічна цінність салата посівного (Lactuca sativa L.) у стані технічної стиглості [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету Біоресурсів і Природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 336-339
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівницво--Зеленні культури


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л.М.
Найти похожие

3.
05
Нау


    Скалецька , Л. Ф.
    С-вітамінність продукції листкових овочів різних термінів збирання [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету Біоресурсів і Природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 344-349
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л.М.
Найти похожие

4.
05
Віс


    Скалецька , Л. Ф.
    Вплив режиму та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої сорту Циганка [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 49-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Насіковський, В.А.
Найти похожие

5.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Особливості технологій вирощування та вимоги до якості плодово-ягідної продукції, призначеної для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , А. В. Бобер, С. М. Гунько // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 206-214
УДК
РУБ 06
Рубрики: Плодівництво--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Бобер, А.В.; Гунько, С.М.
Найти похожие

6.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Особливості вирощування та нормування якості овочів, призначених для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, В. М. Завгородній // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 256-265.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Завадська, О.В.; Завгородній, В.М.
Найти похожие

7.
06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Взаємозалежності технологічних показників якості зерна пшениці в процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька , В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 281-290.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Скалецька , Л.Ф.; Насіковський, В.А.
Найти похожие

8.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 247-253
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

9.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 254-260
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

10.
06
Нац


    Колтунов, В. А.
    Вплив біопрепаратів Планриз, Фітоцид та Триходермін-Р на зміни хімічного складу при зберіганні картоплі [Текст] / В. А. Колтунов, В. В. Бородай [и др.] // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - 2012. - С. 92-93.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Захист рослин--Овочівництво--Картопля


Доп.точки доступа:
Бородай, В.В.; Скалецька , Л.Ф.; Ткаленко, Г.М.; Бальвас, К.М.
Найти похожие

 1-10    11-13 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)