Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Поисковый запрос: <.>S=Консервування харчових продуктів<.>
Общее количество найденных документов : 1
1.
634.21: 664.8.036
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
УДК
Рубрики: Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)