Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (156)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (3)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Продукти тваринництва -- М'ясні продукти<.>
Общее количество найденных документов : 4
Показаны документы с 1 по 4
1.
05
Про


    Сичов, М.
    Біологічна ефективність м'яса та печінки м'ясних перепелів за різних джерел жиру в комбікормі [Текст] : библиография / М. Сичов, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 31-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.
Найти похожие

2.
05
Про


    Засєкін, Д.
    Напівкопчені ковбаси на основі калагеновмісної сировини [Текст] / Д., О. Штонда, Є. Шаповал // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 33-34
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Штонда, О.; Шаповал, Є.
Найти похожие

3.
05
Мяс


    Сухенко, В. Ю.
    Ефективність використання рослинних консервантів для м'ясопродуктів [Текст] / В. Ю. Сухенко, Е. Р. Старкова, Ю. Г. Сухенко // Мясное дело . - 2012. - № 10. - С. 7-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Старкова, Е. Р.; Сухенко, Ю. Г.
Найти похожие

4.
05
Про


    Мельничук, С.
    Дослідження перспективних функціонильних інгредієнтів для м’ясних продуктів [Текст] / С. Мельничук, Л. Баль-Прилипко , Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 17-20
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко , Л.; Леонова, Б.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)