Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (213)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Хлібопекарське виробництво<.>
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10
1.
05
Агр


    Єрмаков, О.
    Забезпеченння розвитку хлібопродуктового підкомплексу [Текст] : библиография / О. Єрмаков // Агро Перспектива. - 2010. - №6. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Герасіна, В.
Найти похожие

2.
05
Біо


    Гунько, С. М.
    Ефективність застосування у хлібопеченні нового ферментного препарату "а-амилаза" [Текст] : библиография / С. М. Гунько // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 72-76
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

3.
05
Біо


    Подпрятов, Г. І.
    Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Бобер, А.В.
Найти похожие

4.
05
Про


    Подпрятов, Г.
    Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.
Найти похожие

5.
05
Про


    Грабовська, О.
    Властивості стабілізаційних систем на основі пектину [Текст] / О. Грабовська, О. Запотоцька, О. Лисий, В. Пічкур // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Запотоцька, О.; Лисий, О.; Пічкур, В.
Найти похожие

6.
05
Про


    Гунько, С.
    Поліпшення якості пшеничного хліба, виготовленого із дефектного зерна [Текст] / С. Гунько // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 27-29
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

7.
05
Про


    Ящук, Н.
    Для поліпшення житнього борошна [Текст] / Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

8.
05
Про


    Ємцев, В.
    Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах [Текст] / В. Ємцев // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 4-7.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво

Найти похожие

9.
06
Нац


    Стадник, І. Я.
    Перспективи та напрямки розвитку обладнання для якісного дозування сировини в хлібопекарській промисловості [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, М. П. Коневич, В. П. Василів // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Техніка та енергетика АПК. - 2013. - Вип. 185, ч. 3. - С. 248-253. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Аннотация: В статті приведено основні класифікації сучасного обладнання для хлібопекарської промисловості.


Доп.точки доступа:
Коневич, М. П.; Василів, В. П.
Найти похожие

10.
06
Нац


    Козирський , В. В.
    Аналітичне моделювання температурних режимів процесу випікання хліболулочної продукції [Текст] : библиография / В. В. Козирський , В. В. Момотюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Техіка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 252. - С. 7-15. - Библиогр.: с. 13-14
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормированные):
ефенгоефективність -- імітаційне моделювання
Аннотация: Для можливості оцінки ефективності процесу випікання хліба, дослідження статистичних та динамічних режимів та їх вплив на показники роботи об'єкта виведено математичну модель хлібопекарської печі за температурою.


Доп.точки доступа:
Момотюк, В. В.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)