Поисковый запрос: <.>S=Харчова та переробна промисловість -- Хлібопекарське виробництво<.> |
Общее количество найденных документов : 10
Показаны документы с 1 по 10 |
>1. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Агр
Єрмаков, О. Забезпеченння розвитку хлібопродуктового підкомплексу [Текст] : библиография / О. Єрмаков> // Агро Перспектива. - 2010. - №6. - С. 36-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Доп.точки доступа: Герасіна, В. Найти похожие
|
>2. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Біо
Гунько, С. М. Ефективність застосування у хлібопеченні нового ферментного препарату "а-амилаза" [Текст] : библиография / С. М. Гунько> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 72-76
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>3. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Біо
Подпрятов, Г. І. Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Доп.точки доступа: Бобер, А.В. Найти похожие
|
>4. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Подпрятов, Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Доп.точки доступа: Ящук, Н. Найти похожие
|
>5. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Грабовська, О. Властивості стабілізаційних систем на основі пектину [Текст] / О. Грабовська, О. Запотоцька, О. Лисий, В. Пічкур> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Доп.точки доступа: Запотоцька, О.; Лисий, О.; Пічкур, В. Найти похожие
|
>6. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Гунько, С. Поліпшення якості пшеничного хліба, виготовленого із дефектного зерна [Текст] / С. Гунько> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 27-29
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>7. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Ящук, Н. Для поліпшення житнього борошна [Текст] / Н. Ящук> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 3. - С. 37-39
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>8. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 05 Про
Ємцев, В. Конкурентоспроможність хлібопекарських підприємств у сучасних умовах [Текст] / В. Ємцев> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 4-7.
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Найти похожие
|
>9. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Стадник, І. Я. Перспективи та напрямки розвитку обладнання для якісного дозування сировини в хлібопекарській промисловості [Текст] : библиография / І. Я. Стадник, М. П. Коневич, В. П. Василів> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Техніка та енергетика АПК. - 2013. - Вип. 185, ч. 3. - С. 248-253. - Библиогр. в конце ст.
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Аннотация: В статті приведено основні класифікації сучасного обладнання для хлібопекарської промисловості.
Доп.точки доступа: Коневич, М. П.; Василів, В. П. Найти похожие
|
>10. ![](http://irb.nubip.edu.ua/irbis64r_14/images/printer.jpg)
| 06 Нац
Козирський , В. В. Аналітичне моделювання температурних режимів процесу випікання хліболулочної продукції [Текст] : библиография / В. В. Козирський , В. В. Момотюк> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Техіка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 252. - С. 7-15. - Библиогр.: с. 13-14
РУБ 06 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Кл.слова (ненормированные): ефенгоефективність -- імітаційне моделювання Аннотация: Для можливості оцінки ефективності процесу випікання хліба, дослідження статистичних та динамічних режимів та їх вплив на показники роботи об'єкта виведено математичну модель хлібопекарської печі за температурою.
Доп.точки доступа: Момотюк, В. В. Найти похожие
|
|