Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.66.016:665.345.4<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
664.66.016:665.345.4
Нау


    Савчук, Н. Т.
    Вплив лляної олії на якість хліба, виготовленого із зерна пошкодженого шкідливим клопом-черепашкою [Текст] / Н.Т. Савчук, О.О. Шовгун, П.І. Нинько, В.I. Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 205-207.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання і технологія переробки сільськогосподарських продуктів


Доп.точки доступа:
Шовгун, О.О.; Нинько, П.І.; Рожко , В.I.
Найти похожие

2.
664.66.016:665.345.4
Нау


    Савчук, Н. Т.
    Вплив лляної олії на якість хліба, виготовленого із зерна пошкодженного шкідливим клопом-черепашкою [Текст] / Н.Т.Савчук, О.О.Шовгун, П.І.Нинько, В.І.Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 205-207
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Шовгун, О.О.; Нинько, П.І.; Рожко, В.І.
Найти похожие

3.
664.66.016:665.345.4
Нау


    Савчук, Н. Т.
    Вплив лляної олії на якість хліба виготовленого із зерна пошкодженого шкідливим клопом-черепашкою [Текст] / Н.Т.Савчук, О.О.Шовгун, П.І.Нинько, В.І.Рожко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - 2000. - Вип.31. - С. 205-207.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


Доп.точки доступа:
Шовгун, О.О.; Нинько, П.І.; Рожко, В.І.
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)