Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (1)Електронна картотека статей (23)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=664.8<.>
Общее количество найденных документов : 3
Показаны документы с 1 по 3
1.
05
Про


    Баль-Прилипко , Л. В.
    Динаміка зміни фізико-хімічних властивостей багатокомпонентних розсолів для м'ясних продуктів [Текст] / Л. В. Баль-Прилипко , Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 4. - С. 9-12.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Найти похожие

2.
06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Розробка технології приготування овочевого салату з підвищеним вмістом біологічно активних речовин на основі баклажанів [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , Л. М. Мацейко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2012. - Вип. 176. - С. 241-245. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Консервування плодів
Кл.слова (ненормированные):
біохімічний склад -- рецептури
Аннотация: Представлено результати дослідження біологічної та харчової цінності овочевих салатів на основі плодів баклажанів.


Доп.точки доступа:
Мацейко, Л. М.
Найти похожие

3.
05
Про


    Муштрук, М.
    Вторинна сировина для мясо-кісткового борошна [Текст] : библиография / М. Муштрук // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 3. - С. 26-30. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість

Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)