Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Науковці НУБіП України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Національний університет біоресурсів і природокористування України (29)Електронна картотека статей (42)Програми навчальних дисциплін (6)Повні тексти навчальних видань (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Баль-Прилипко, Л.$<.>
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-39 
1.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Формування інтелектуального капіталу України на основі підготовки фахівців нової фундації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело . - 2009. - №10. - С. 8-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Освіта--Вища--Аграрна


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.
Найти похожие

2.
05
Мир


    Баль-Прилипко, Л.
    Развитие ассортимента пищевых продуктов. Качество питания и здоровый образ жизни [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Мир продуктов. - 2009. - №8. - С. 12-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

3.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.
Найти похожие

4.
05
Про
05 / Про-Ф-12


    Баль-Прилипко, Л.
    Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №1. - С. 31-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

5.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Формування інтелектуального капіталу України на основі підготовки фахівців нової фундації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Молочное дело. - 2009. - №10/11. - С. 8-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Освіта--Вища


Доп.точки доступа:
Слива, Ю.В.
Найти похожие

6.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 36-40
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів

Найти похожие

7.
05
Мол
05 / Мол-ЧЗ-4


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності молока та молочних продуктів в Україні [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Молочное дело. - 2010. - №4. - С. 8-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.; Слива, Ю.В.
Найти похожие

8.
05
Про


    Хомічак, Л.
    Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 4-7
УДК
РУБ 05
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.; Баль-ПРилипко, Л.; Слива, Ю.
Найти похожие

9.
05
Мяс


    Хомічак, Л. М.
    Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива // Мясное дело . - 2010. - №6. - С. 36-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В.
Найти похожие

10.
05
Про


    Хомічак, Л.
    Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак, Г. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко, Ю. Слива // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №3/4. - С. 4-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Якість та безпека


Доп.точки доступа:
Гуменюк, Г.; Баль-Прилипко, Л.; Слива, Ю.
Найти похожие

11.
05
Мол


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Значення води у формуванні якості харчових продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, О. М. Ляшенко // Молочное дело. - 2010. - №7. - С. 8-12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Молочна промисловість


Доп.точки доступа:
Ляшенко, О.М.
Найти похожие

12.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. - №7. - С. 23-25
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека

Найти похожие

13.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // Мясное дело . - 2010. №8. - С. 36-39
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека

Найти похожие

14.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість

Найти похожие

15.
05
Wor
05 / Wor-ЧЗН


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Властивості, структура та роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко // World Meat Technologies. - 2010. - С. 48-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека

Найти похожие

16.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.
Найти похожие

17.
05
Мяс


    Баль-Прилипко, Л. В.
    Традиційні та сучасні принципи використання речовин природного походження для виробництва високоякісних м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова // Мясное дело . - 2010. - №11. - С. 32-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.І.
Найти похожие

18.
05
Про


    Мельничук, Д.
    Нанотехнології в управлінні якістю продукції [Текст] : библиография / Д. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, К. Лопатько, М. Патика // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 38-42
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Нанотехнологія


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко, Л.; Лопатько, К.; Патика, М.
Найти похожие

19.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Інноваційне сприяння розвитку підприємств [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
УДК
РУБ 05
Рубрики: Економіка


Доп.точки доступа:
Леонова, Б.
Найти похожие

20.
05
Про


    Баль-Прилипко, Л.
    Дослідницькі здобутки треба впроваджувати вчасно [Текст] / Л. Баль-Прилипко // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 12
УДК
РУБ 05
Рубрики: Наука--Аграрна наука

Найти похожие

 1-20    21-39 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)