Поисковый запрос: <.>A=Баль-Прилипко, Л.$<.> |
Общее количество найденных документов : 39
Показаны документы с 1 по 20 |
|
>1.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Формування інтелектуального капіталу України на основі підготовки фахівців нової фундації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива> // Мясное дело . - 2009. - №10. - С. 8-10
РУБ 05 Рубрики: Освіта--Вища--Аграрна
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>2.
| 05 Мир
Баль-Прилипко, Л. Развитие ассортимента пищевых продуктов. Качество питания и здоровый образ жизни [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Мир продуктов. - 2009. - №8. - С. 12-14
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>3.
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Усвідомлений вибір -запорука здоров'я нації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Молочное дело. - 2010. - №1. - С. 22-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>4.
| 05 Про 05 / Про-Ф-12
Баль-Прилипко, Л. Про якість, безпеку та фальсифікацію продуктів харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №1. - С. 31-37
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>5.
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Формування інтелектуального капіталу України на основі підготовки фахівців нової фундації [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива> // Молочное дело. - 2009. - №10/11. - С. 8-10
РУБ 05 Рубрики: Освіта--Вища
Доп.точки доступа: Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>6.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. "Старые песни о главном" или Современные принципы разработки рецептур мясных изделий [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело . - 2010. - №1. - С. 36-40
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Найти похожие
|
>7.
| 05 Мол 05 / Мол-ЧЗ-4
Хомічак, Л. М. Сучасний стан питання якості та безпечності молока та молочних продуктів в Україні [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива> // Молочное дело. - 2010. - №4. - С. 8-14
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Молочна промисловість
Доп.точки доступа: Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.; Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>8.
| 05 Про
Хомічак, Л. Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №2. - С. 4-7
РУБ 05 Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції
Доп.точки доступа: Гуменюк, Г.; Баль-ПРилипко, Л.; Слива, Ю. Найти похожие
|
>9.
| 05 Мяс
Хомічак, Л. М. Сучасний стан питання якості та безпечності м'яса та м'ясопродуктів [Текст] : библиография / Л. М. Хомічак, Г. Д. Гуменюк, Л. В. Баль-Прилипко, Ю. В. Слива> // Мясное дело . - 2010. - №6. - С. 36-39
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека
Доп.точки доступа: Гуменюк, Г.Д.; Баль-Прилипко, Л.В.; Слива, Ю.В. Найти похожие
|
>10.
| 05 Про
Хомічак, Л. Продовольча безпека в Україні [Текст] : библиография / Л. Хомічак, Г. Гуменюк, Л. Баль-Прилипко, Ю. Слива> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №3/4. - С. 4-8
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--Якість та безпека
Доп.точки доступа: Гуменюк, Г.; Баль-Прилипко, Л.; Слива, Ю. Найти похожие
|
>11.
| 05 Мол
Баль-Прилипко, Л. В. Значення води у формуванні якості харчових продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, О. М. Ляшенко> // Молочное дело. - 2010. - №7. - С. 8-12
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Молочна промисловість
Доп.точки доступа: Ляшенко, О.М. Найти похожие
|
>12.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело . - 2010. - №7. - С. 23-25
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів--Якість та безпека
Найти похожие
|
>13.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // Мясное дело . - 2010. №8. - С. 36-39
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека
Найти похожие
|
>14.
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Реалізувати право на здорове харчування [Текст] : библиография / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 4-8
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість
Найти похожие
|
>15.
| 05 Wor 05 / Wor-ЧЗН
Баль-Прилипко, Л. В. Властивості, структура та роль води у забезпеченні якості м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко> // World Meat Technologies. - 2010. - С. 48-52
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Якість та безпека
Найти похожие
|
>16.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Актуальні проблеми та характеристика стану м'ясної промисловості України [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2010. - №9. - С. 14-17
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--виробництво м'ясних продуктів
Доп.точки доступа: Леонова, Б.І. Найти похожие
|
>17.
| 05 Мяс
Баль-Прилипко, Л. В. Традиційні та сучасні принципи використання речовин природного походження для виробництва високоякісних м'ясних продуктів [Текст] : библиография / Л. В. Баль-Прилипко, Б. І. Леонова> // Мясное дело . - 2010. - №11. - С. 32-35
РУБ 05 Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість
Доп.точки доступа: Леонова, Б.І. Найти похожие
|
>18.
| 05 Про
Мельничук, Д. Нанотехнології в управлінні якістю продукції [Текст] : библиография / Д. Мельничук, Л. Баль-Прилипко, К. Лопатько, М. Патика> // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 38-42
РУБ 05 Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Нанотехнологія
Доп.точки доступа: Баль-Прилипко, Л.; Лопатько, К.; Патика, М. Найти похожие
|
>19.
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Інноваційне сприяння розвитку підприємств [Текст] / Л. Баль-Прилипко, Б. Леонова> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 8-10
РУБ 05 Рубрики: Економіка
Доп.точки доступа: Леонова, Б. Найти похожие
|
>20.
| 05 Про
Баль-Прилипко, Л. Дослідницькі здобутки треба впроваджувати вчасно [Текст] / Л. Баль-Прилипко> // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 12
РУБ 05 Рубрики: Наука--Аграрна наука
Найти похожие
|
|
|