Нац Войцехівський, В. І. Стабільність деяких показників хімічного складу плодів перцю солодкого різних сортів та гібридів, вирощених в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, В. О. Гопчак> // Науковий вісник Національного аграрного університету. Вип. 118. - С. 84-88
Доп.точки доступа: Гопчак, В.О. |
Про Кишенко, І. Термічна стабільність реструктурованих шинок з високою біологічною цінністю [Текст] : библиография / І. Кишенко, О. Донець , Ю. Крижова> // Продовольча індустрія АПК. - 2014. - № 5. - С. 18-22. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--М'ясна промисловість Кл.слова (ненормированные): білок тримінгу -- термостабільність Аннотация: Розроблено композиційний склад збалансованих за амінокислотним складом реструктурованих шинок шляхом використання білка свинячого тримінгу Aprogel EU і білка плазми крові Vergo 95 HV у співвідношенні 0,9: 1,1. Доп.точки доступа: Донець , О.; Крижова, Ю. |
Атл Атлас морфологічних ознак салату посівного Lactuca sativa L. (доповнення до Методики проведення експертизи сортів салату посівного на відмінність, однорідність і стабільність) [Текст] : атлас / Державна служба з охорони прав на сорти рослин, Український інститут експертизи сортів рослин ; уклад. О. Ю. Барабаш [та ін.]. - К. : Фенікс, 2010. - 77 с. - 70.00 грн.
Рубрики: Овочівництво--Салат посівний Доп.точки доступа: Барабаш, О.Ю. \уклад.\; Хаджиматов, В.А. \уклад.\; Гаценко, С.В. \уклад.\; Лещук, Н.В. \уклад.\; Державна служба з охорони прав на сорти рослин; Український інститут експертизи сортів рослин Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Pla Комар, О. О. Оцінка сортів пастернаку посівного (Pastinaca sativa L.) за продуктивнісю та адаптивністю в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] : библиография / О. О. Комар, Хареба , І. О. Федосій, О. В. Хареба > // Plant and Soil Science. - 2021. - Vol. 12. № 2. - С. 69-75
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка Кл.слова (ненормированные): урожайність -- показники якості -- стабільність -- пластичність -- селекційна цінність генотипу Доп.точки доступа: , В. В.; Федосій, І. О.; Хареба , О. В. |