Зер Черныш, П. Г. Как повысить класс пшеницы [Текст] : библиография / П. Г. Черныш, С. М. Каленская> // Зерно. - 2009. - №2. - С. 72-74
Доп.точки доступа: Каленская, С.М. |
Про Ящук, Н. Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Зер Черниш, П. Не слід ототожнювати високонатурну фуражну пшеницю з просто фуражною 6-го класу [Текст] / П. Черниш, С. Каленська> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 2. - С. 13. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Кл.слова (ненормированные): кількість і якість клітковини Доп.точки доступа: Каленська, С. |
Віс Скалецька , Л. Ф. Вплив режиму та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої сорту Циганка [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 49-52
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Насіковський, В.А. |
Про Ящук, Н. Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти [Текст] / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Про Ящук, Н. Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання [Текст] / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2011. - № 11. - С. 64-66
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Нац Подпрятов, Г. І. Взаємозалежності технологічних показників якості зерна пшениці в процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька , В. А. Насіковський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 281-290.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Скалецька , Л.Ф.; Насіковський, В.А. |
Нац Подпрятов, Г. І. Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 290-298.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. |
Нац Подпрятов, Г. І. Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. |
Нац Подпрятов, Г. І. Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. |
Нац Бобер, А. В. Якість зерна ячменю ярого сорту Вакула, вирощеного за різних умов у процесі зберігання [Текст] / А. В. Бобер, Л. М. Мацейко, А. С. Алєксєєнко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 315-318.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Мацейко, Л.М.; Алєксєєнко, А.С. |
Нац Гунько, С. М. Вплив умов та тривалості зберігання зерна пшениці озимої на її хлібопекарські властивості [Текст] / С. М. Гунько> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 319-326.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Нац Гунько, С. М. Вплив умов та тривалості зберігання на технологічні властивості зерна пшениці озимої [Текст] / С. М. Гунько, В. М. Завгородній> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 331-337.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Завгородній, В.М. |
Нац Насіковський, В. А. Залежність кількості, якості клейковини та загальної хлібопекарської оцінки у процесі зберігання зерна і борошна [Текст] / В. А. Насіковський, В. М. Завгородній> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 203-209
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Завгородній, В.М. |
Нац Гунько, С. М. Зміна якості клейковини зерна пшениці озимої залежно від сортових особливостей, тривалості та умов зберігання [Текст] / С. М. Гунько, В. М. Завгородній> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 222-225
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Завгородній, В.М. |
Суч Ящук, Н. О. Сучасні технології зберігання зерна. Як вберегти і не втратити [Текст] / Н. О. Ящук> // Сучасні аграрні технології. - 2012. - № 11. - С. 36-39.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Агр Опалко, В. Очищеня та сортування зерна [Текст] / В. Опалко, В. Васильченко, В. Сінько> // Агроном. - 2013. - № 3. - С. 180-182
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Васильченко, В.; Сінько, В. |
Біо Подпрятов , Г. І. Динаміка вмісту крохмалю в зерні ячменю ярого вирощеного за різних систем землеробства та основного обробітку ґрунту, в процесі зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов , А. В. Бобер> // Біоресурси і природокористування. - 2014. - Т.1, № 1/2. - С. 50-53. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Бобер, А. В. |