Нас Завадская, О. Нежелательные процессы, происходящие в массе овощей при хранении [Текст] : библиография / О. Завадская> // Настоящий хозяин. - 2007. - №2. - С. 47-53
|
Про Завадська, О. Сушіння - ефективний спосіб переробки моркви [Текст] / О. Завадська, І. Бобось> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 6. - С. 34-37.
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Бобось, І. |
Нац Подпрятов, Г. І. Розробка технічних засобів контролю газового середовища в овочесховищах [Текст] / Г. І. Подпрятов, С. М. Гунько, В. В. Бойко, Г. І. Булах> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 128-129.
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Гунько, С.М.; Бойко, В.В.; Булах, Г. І. |
Ово Слободяник, Г. Я. Уборка и закладка клубней картофеля на хранение [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. И. Войцеховский> // Овощи и фрукты. - 2013. - № 10. - С. 94-98
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Войцеховский, В.И. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Підбір коренеплодів буряка столового різних сортів для переробки [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, Н. А. Ілюк> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Агрономія. - 2015. - Вип. 210, ч. 1. - С. 261-265. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції Аннотация: Наведено результати вивчення основних товарних, біохімічних, органолептичних показників свіжих коренеплодів буряка столового, вирощених в умовах Лісостепу, залежно від сорту. Доп.точки доступа: Завадська, О. В.; Ілюк, Н. А. |
Ово Положенець, В. М. Ефективне зберігання врожаю картоплі [Текст] : библиография / В. М. Положенець> // Овощи и фрукты. - 2018. - № 11. - С. 38-41
Рубрики: Овочівництво--Зберігання та переробка продукції |