05
Про


    Кирпіченкова, О.
    Морквяний пектин продовжить зберігання здобного печива [Текст] / О. Кирпіченкова // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 35-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


05
Хле


    Стадник, І. Я.
    Перспективні рішення при створенні безлопатевих тістомісильних машин [Текст] / І. Я. Стадник, М. П. Коневич, В. П. Василів // Хлібопекарское и кондитерское дело. - 2014. - № 3. - С. 25-27. - Бібліогр. в кінці ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Коневич, М. П.; Василів, В. П.

05
Про


    Дудко, С.
    Термообробка борошняних кондитерських виробів [Текст] : библиография / С. Дудко, В. Малиновський, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість
Кл.слова (ненормированные):
випікання -- сушіння
Аннотация: Розглянуто процес теплообміну при виробництві борошняних кондитерських виробів на стадії термічної обробки.


Доп.точки доступа:
Малиновський, В.; Оболкіна, В.

05
Про


    Стадник, И.
    Режимы работы пилотного образца безлопастной тестомесильной машины [Текст] : библиография / И. Стадник, О. Лясота, В. Васылив // Продовольча індустрія АПК. - 2018. - № 3. - С. 16-20. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість


Доп.точки доступа:
Лясота, О.; Васылив, В.