576.8(075)
Мік


   
    Мікробіологія м'яса та м'ясопродуктів (практикум) [Текст] : навчальний посібник для підготовки фахівців у вищих навч. закладах III-IV рівнів акредитації за напрямами "Харчова технологія та інженерія", "Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва", "Ветеринарна медицина" / В. В. Власенко [та ін.]. - Вінниця : Едельвейс і К, 2008. - 308 с. - ISBN 978-966-2150-51-3 : 20.00 грн.
УДК
РУБ 576.8(075)
Рубрики: Мікробіологія
   Мікробіологія м'яса та м'ясопродуктів



Доп.точки доступа:
Власенко, В.В.; Скибіцький, В.Г.; Власенко, І.Г.; Ібатулліна, Ф.Ж.; Козловська, Г.В.; Мельник, М.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)