06
Нац


    Козирський , В. В.
    Аналітичне моделювання температурних режимів процесу випікання хліболулочної продукції [Текст] : библиография / В. В. Козирський , В. В. Момотюк // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України : Серія: Техіка та енергетика АПК. - 2016. - Вип. 252. - С. 7-15. - Библиогр.: с. 13-14
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво
Кл.слова (ненормированные):
ефенгоефективність -- імітаційне моделювання
Аннотация: Для можливості оцінки ефективності процесу випікання хліба, дослідження статистичних та динамічних режимів та їх вплив на показники роботи об'єкта виведено математичну модель хлібопекарської печі за температурою.


Доп.точки доступа:
Момотюк, В. В.