Зер Черныш, П. Г. Как повысить класс пшеницы [Текст] : библиография / П. Г. Черныш, С. М. Каленская> // Зерно. - 2009. - №2. - С. 72-74
Доп.точки доступа: Каленская, С.М. |
Про Ящук, Н. Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Ово Слепцов, Ю. В. Витаминный кладезь - свежезамороженная продукция [Текст] / Ю. В. Слепцов> // Овощи и фрукты. - 2011. - № 2. - С. 56-59
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція Перейти к внешнему ресурсу: www.pro-of.com.ua |
Зер Черниш, П. Не слід ототожнювати високонатурну фуражну пшеницю з просто фуражною 6-го класу [Текст] / П. Черниш, С. Каленська> // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 2. - С. 13. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Кл.слова (ненормированные): кількість і якість клітковини Доп.точки доступа: Каленська, С. |
Про Ящук, Н. Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти [Текст] / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Про Ящук, Н. Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання [Текст] / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2011. - № 11. - С. 64-66
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури |
Агр Опалко, В. Очищеня та сортування зерна [Текст] / В. Опалко, В. Васильченко, В. Сінько> // Агроном. - 2013. - № 3. - С. 180-182
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Васильченко, В.; Сінько, В. |
Про Ящук, Н. Контроль за "нестандарстним" зберіганням зерна [Текст] : библиография / Н. Ящук> // Пропозиція. - 2014. - № 12. - С. 98-101
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зерносховища |