631.56
Зер


    Черныш, П. Г.
    Как повысить класс пшеницы [Текст] : библиография / П. Г. Черныш, С. М. Каленская // Зерно. - 2009. - №2. - С. 72-74
УДК
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Каленская, С.М.

05
Про


    Ящук, Н.
    Правильний відбір проб зерна та насіння для аналізу сільгоспкультур [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2010. - №7. - С. 78-81
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


05
Ово


    Слепцов, Ю. В.
    Витаминный кладезь - свежезамороженная продукция [Текст] / Ю. В. Слепцов // Овощи и фрукты. - 2011. - № 2. - С. 56-59
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція

Перейти к внешнему ресурсу: www.pro-of.com.ua

05
Зер


    Черниш, П.
    Не слід ототожнювати високонатурну фуражну пшеницю з просто фуражною 6-го класу [Текст] / П. Черниш, С. Каленська // Зерно і хліб : щоквартальний науково-виробничий журнал. - 2011. - N 2. - С. 13. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури
Кл.слова (ненормированные):
кількість і якість клітковини


Доп.точки доступа:
Каленська, С.

05
Про


    Ящук, Н.
    Втрати зерна: причини, наслідки та способи запобігти [Текст] / Н. Ящук // Пропозиція. - 2011. - № 7. - С. 60-62
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


05
Про


    Ящук, Н.
    Моніторинг зерна та насіння під час його зберігання [Текст] / Н. Ящук // Пропозиція. - 2011. - № 11. - С. 64-66
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


05
Агр


    Опалко, В.
    Очищеня та сортування зерна [Текст] / В. Опалко, В. Васильченко, В. Сінько // Агроном. - 2013. - № 3. - С. 180-182
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Васильченко, В.; Сінько, В.

05
Про


    Ящук, Н.
    Контроль за "нестандарстним" зберіганням зерна [Текст] : библиография / Н. Ящук // Пропозиція. - 2014. - № 12. - С. 98-101
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зерносховища