05
Про


    Грабовська, О.
    Властивості стабілізаційних систем на основі пектину [Текст] / О. Грабовська, О. Запотоцька, О. Лисий, В. Пічкур // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Запотоцька, О.; Лисий, О.; Пічкур, В.

05
Про


    Дудко, С.
    Термообробка борошняних кондитерських виробів [Текст] : библиография / С. Дудко, В. Малиновський, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість
Кл.слова (ненормированные):
випікання -- сушіння
Аннотация: Розглянуто процес теплообміну при виробництві борошняних кондитерських виробів на стадії термічної обробки.


Доп.точки доступа:
Малиновський, В.; Оболкіна, В.