Про Грабовська, О. Властивості стабілізаційних систем на основі пектину [Текст] / О. Грабовська, О. Запотоцька, О. Лисий, В. Пічкур> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Запотоцька, О.; Лисий, О.; Пічкур, В. |
Про Дудко, С. Термообробка борошняних кондитерських виробів [Текст] : библиография / С. Дудко, В. Малиновський, В. Оболкіна> // Продовольча індустрія АПК. - 2017. - № 5. - С. 22-24. - Библиогр. в конце ст.
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарська промисловість Кл.слова (ненормированные): випікання -- сушіння Аннотация: Розглянуто процес теплообміну при виробництві борошняних кондитерських виробів на стадії термічної обробки. Доп.точки доступа: Малиновський, В.; Оболкіна, В. |