Нац Войцехівський, В. І. Стабільність деяких показників хімічного складу плодів перцю солодкого різних сортів та гібридів, вирощених в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, В. О. Гопчак> // Науковий вісник Національного аграрного університету. Вип. 118. - С. 84-88
Доп.точки доступа: Гопчак, В.О. |
Нац Токар, А. Ю. Методика визначення кращої раси дріжджів при виготовлені некріплених плодово-ягідних вин [Текст] : библиография / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський> // Науковий вісник Національного аграрного університету. Вип. 118. - С. 245-250
Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В. |
Ста Стандартизація та контроль якості продукції рослинництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Національний аграрний університет ; Уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Вид-во НАУ, 2008. - 276 с. - 16.61 р.
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Войцехівський, В.І. \сост.\; Мацейко, Л.М. \сост.\; Національний аграрний університет Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Віс Войцехівський, В. І. Особливості хімічного складу плодів томату перспективних та поширених сортів та гібридів раннього строку достигання, вирощуваних в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник> // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2010. - Вип. 10 : Серія Агрономія і біологія. - С. 148-152
Рубрики: Овочівницво Доп.точки доступа: Слободяник, Г.Я. |
Нац Кюрчева, Л. М. Стан та перспективи розвитку ринку замороженого винограду [Текст] / Л. М. Кюрчева, В. І. Войцехівський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 235-239
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. |
Нац Войцехівський, В. І. Формування сортового аромату яблучних вин [Текст] / В. І. Войцехівський, А. Ю. Токар, Л. М. Кюрчева> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 239-242
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Токар, А.Ю.; Кюрчева, Л.М. |
Нац Токар, А. Ю. Взаємозв'язок компонентів хімічного складу соків з плодів яблуні, вирощених в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 242-246
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. |
Ово Слободяник, Г. Я. Технология выращивания спаржи [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський> // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 30-35
Рубрики: Овочівництво--Спаржа Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. |
Нац Войцехівський, В. І. Залежність якості столових яблучних виноматеріалів від расси дріжджів [Текст] / В.І.Войцехівський> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 191-193
Рубрики: Переробка продукції рослинництва--Виноробство |
Мет Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання, переробки та стандартизація продукції рослинництва" для студентів заочної форми навчання економічних спеціальностей та факультету аграрного менеджменту [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. С. М. Гунько, В. І. Войцехівський, Л. М. Мацейко. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2011. - 28 с. - 5.76 грн.
Рубрики: Технологія зберігання, переробки та стандартизація продукції рослинництва Доп.точки доступа: Гунько, С.М. \уклад.\; Войцехівський, В.І. \уклад.\; Мацейко, Л.М. \ уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 5 Ф-10 (5) Свободны: Ф-10 (5) |
Нац Скалецька, Л. Ф. Втрати товарних бульб картоплі вирощених та закладених на зберігання в ВП НУБіП України "Великоснітинського навчально-дослідного господарства ім. Музиченка" [Текст] / Л. Ф. Скалецька, В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 142-143.
Рубрики: Овочівницво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І.; Слободяник, Г.Я. |
Нац Слободяник, Г. Я. Продуктивність сортів спаржі залежно від технології вирощування [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 147-149.
Рубрики: Овочівницво--Бобові рослини--Агротехніка Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. |
Осн Основи стандартизації і метрології [Текст] : конспект лекцій для студентів спеціалізації «Землевпорядкування» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. І. Войцехівський, І. Г. Кіпаренко. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 145 с. - 25.00 грн.
Рубрики: Стандартизація Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І. \уклад.\; Кіпаренко, І.Г. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Рек Рекомендації щодо використання нормативних документів при викладанні дисциплін на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика [Текст] : методичні вказівки для виконання самостійної роботи для студентів напряму «Агрономія», «Захист рослин» «Економіка підприємництва», «Менеджмент» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2014. - 68 с. - 12.00 грн.
Рубрики: Переробка продукції рослинництва Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І. \уклад.\; Бобер, А.В. \уклад.\; Войцехівський, В.І. \уклад.\; Гунько, С.М. \уклад.\; Завадська, О.В. \уклад.\; Мацейко, Л.М. \уклад.\; Завгородній, В.М. \уклад.\; Скалецька, Л.Ф. \уклад.\; Рожко, В.І. \уклад.\; Шевчук, Л.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |