635.649: 581.19
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Стабільність деяких показників хімічного складу плодів перцю солодкого різних сортів та гібридів, вирощених в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, В. О. Гопчак // Науковий вісник Національного аграрного університету. Вип. 118. - С. 84-88
УДК
Рубрики: Овочівницво


Доп.точки доступа:
Гопчак, В.О.

663.3
Нац


    Токар, А. Ю.
    Методика визначення кращої раси дріжджів при виготовлені некріплених плодово-ягідних вин [Текст] : библиография / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного аграрного університету. Вип. 118. - С. 245-250
УДК
Рубрики: Виноробство


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.

634.21: 664.8.036
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
УДК
Рубрики: Консервування харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В.

633/635(07)
Ста


   
    Стандартизація та контроль якості продукції рослинництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Національний аграрний університет ; Уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Вид-во НАУ, 2008. - 276 с. - 16.61 р.
УДК
РУБ 633/635(07)
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Войцехівський, В.І. \сост.\; Мацейко, Л.М. \сост.\; Національний аграрний університет
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

06
Віс


    Войцехівський, В. І.
    Особливості хімічного складу плодів томату перспективних та поширених сортів та гібридів раннього строку достигання, вирощуваних в Україні [Текст] : библиография / В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2010. - Вип. 10 : Серія Агрономія і біологія. - С. 148-152
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівницво


Доп.точки доступа:
Слободяник, Г.Я.

06
Нац


    Кюрчева, Л. М.
    Стан та перспективи розвитку ринку замороженого винограду [Текст] / Л. М. Кюрчева, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 235-239
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Плодівництво


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.

06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Формування сортового аромату яблучних вин [Текст] / В. І. Войцехівський, А. Ю. Токар, Л. М. Кюрчева // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 239-242
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Токар, А.Ю.; Кюрчева, Л.М.

06
Нац


    Токар, А. Ю.
    Взаємозв'язок компонентів хімічного складу соків з плодів яблуні, вирощених в умовах Правобережного Лісостепу України [Текст] / А. Ю. Токар, В. І. Войцехівський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 242-246
УДК
РУБ 06
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Виноробство


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.

05
Ово


    Слободяник, Г. Я.
    Технология выращивания спаржи [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський // Овощи и фрукты. - 2012. - № 11. - С. 30-35
УДК
РУБ 05
Рубрики: Овочівництво--Спаржа


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.

06
Нац


    Войцехівський, В. І.
    Залежність якості столових яблучних виноматеріалів від расси дріжджів [Текст] / В.І.Войцехівський // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 191-193
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукції рослинництва--Виноробство


6П8.11(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання, переробки та стандартизація продукції рослинництва" для студентів заочної форми навчання економічних спеціальностей та факультету аграрного менеджменту [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. С. М. Гунько, В. І. Войцехівський, Л. М. Мацейко. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2011. - 28 с. - 5.76 грн.
УДК
РУБ 6П8.11(07)
Рубрики: Технологія зберігання, переробки та стандартизація продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Гунько, С.М. \уклад.\; Войцехівський, В.І. \уклад.\; Мацейко, Л.М. \ уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
Ф-10 (5)
Свободны: Ф-10 (5)

06
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Втрати товарних бульб картоплі вирощених та закладених на зберігання в ВП НУБіП України "Великоснітинського навчально-дослідного господарства ім. Музиченка" [Текст] / Л. Ф. Скалецька, В. І. Войцехівський, Г. Я. Слободяник // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 142-143.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівницво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.; Слободяник, Г.Я.

06
Нац


    Слободяник, Г. Я.
    Продуктивність сортів спаржі залежно від технології вирощування [Текст] / Г. Я. Слободяник, В. І. Войцехівський // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - С. 147-149.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівницво--Бобові рослини--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І.

006(Укр)
Осн


   
    Основи стандартизації і метрології [Текст] : конспект лекцій для студентів спеціалізації «Землевпорядкування» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. І. Войцехівський, І. Г. Кіпаренко. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 145 с. - 25.00 грн.
УДК
РУБ 006(Укр)
Рубрики: Стандартизація


Доп.точки доступа:
Войцехівський, В.І. \уклад.\; Кіпаренко, І.Г. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.1(07)
Рек


   
    Рекомендації щодо використання нормативних документів при викладанні дисциплін на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика [Текст] : методичні вказівки для виконання самостійної роботи для студентів напряму «Агрономія», «Захист рослин» «Економіка підприємництва», «Менеджмент» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2014. - 68 с. - 12.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.1(07)
Рубрики: Переробка продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І. \уклад.\; Бобер, А.В. \уклад.\; Войцехівський, В.І. \уклад.\; Гунько, С.М. \уклад.\; Завадська, О.В. \уклад.\; Мацейко, Л.М. \уклад.\; Завгородній, В.М. \уклад.\; Скалецька, Л.Ф. \уклад.\; Рожко, В.І. \уклад.\; Шевчук, Л.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)