Агр Завадська, О. В. Господарсько-біологічна оцінка свіжої та сухої сировини петрушки залежно від сорту [Текст] : библиография / О. В. Завадська> // Аграрна наука і освіта . - 2008. - Т.9, № 3-4. - С. 73-75
|
Нац Завадська, О. В. Якість коренеплодів різних сортів селери, вирощеної в умовах Лісостепу України [Текст] : библиография / О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного аграрного університету. Вип. 118. - С. 89-91
|
Нац Скалецька , Л. Ф. Технологічна та біологічна цінність свіжих і консервованих абрикосів, вирощених в умовах північного Лісостепу України [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька , В. І. Войцехівський, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2008. Вип.118. - С. 239-244
Доп.точки доступа: Войцехівський, В.І.; Завадська, О.В. |
Ска Скалецька, Любав Федорівна. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. для підготов. фах. вищ. нав. аграрних закладах освіти II-IV рівнів акред. / Л.Ф. Скалецька, Г.І. Подпрятов, О.В. Завадська ; Нац. аграр. ун-т (К.). - К. : НАУ, 2006. - 204 с. - ISBN 966-8006-68-2 : 6.24 грн.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції рослинництва Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.; Національний аграрний університетт (К.) Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Мет Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання продукції рослинництва для слухачів магістратури заочного відділення спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробка продукції рослинництва" [Текст] : методические указания / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад. Л. Ф. Скалецька [та ін.]. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 29 с. - 2.41 грн.
Рубрики: Врожай Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Гунько, С.М. \сост.\; Завадська, О.В. \сост.\; Завгородній, В.М. \сост.\; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 10 НФ (2), УФ (8) Свободны: НФ (2), УФ (8) |
Мет Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія переробки продукції рослинництва" для слухачів магістратури заочної форми навчання спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" [Текст] : методические рекомендации / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад. Л. Ф. Скалецька [та ін.]. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 22 с. - 1.99 грн.
Рубрики: Врожай Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Гунько, С.М. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Завадська, О.В. \сост.\; Завгородній, В.М. \сост.\; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (8) Свободны: НФ (2), Ф-4 (8) |
Ска Скалецька, Любов Федорівна. Методи досліджень рослинницької сировини. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник підгот. фахівців освітньо-кваліф. рівня "Магістр" напряму "Агрономія" у ВНЗ III-IV рівнів акредитації / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська. - К. : [б. и.], 2009. - 242 с. - 30.00 р.
Рубрики: Урожай Доп.точки доступа: Подпрятов, Григорій Іванович; Завадська, О.В. Экземпляры всего: 3 НФ (3) Свободны: НФ (3) |
Нау Завадська, О. В. Ефективність виробництва сухої моркви (Daucus carota) різних сортів [Текст] : библиография / О. В. Завадська, І. М. Бобось> // Науковий вісник Національного університету Біоресурсів і Природокористування України. - 2009. Вип.133. - С. 340-344
Рубрики: Овочівницво--Морква Доп.точки доступа: Бобось, І.М. |
Віс Бобось, І. М. Урожайність та кість сортів моркви залежно ьвід строків сівби [Текст] : библиография / І. М. Бобось, О. В. Завадська> // Агробіологія : зб наук. праць / Білоцерківський національний аграрний університет. - 2009. - Вип. 1 (64). - С. 125-128
Рубрики: Рослинництво--Селекція сільськогосподарських культур Доп.точки доступа: Завадська, О.В. |
Біо Завадська, О. В. Ефективність виробництва сухої продукції петрушки та пастернаку різних сортів [Текст] : библиография / О. В. Завадська, І. М. Бобось> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 63-66
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Сільськогосподарська продукція--Овочівництво Доп.точки доступа: Бобось, І.М. |
Ума Завадська, О. В. Економічна ефективність виробництва сухої моркви. залежно від сорту та строків сівби [Текст] / О. В. Завадська, І. М. Бобось> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2010. - Вип 74, ч. 1 : Агрономія. - С. 261-266
Рубрики: Овочівницво Доп.точки доступа: Бобось, І.М. |
Ума Бобось, І. М. Вплив регуляторів росту рослин на врожайність та якість моркви в умовах Лісостепу [Текст] / І. М. Бобось, О. В. Завадська> // Збірник наукових праць Уманського національного університету садівництва. - 2011. Вип. 75. Ч. 1. - С. 206-211
Рубрики: Добрива--Регулятори росту Доп.точки доступа: Завадська, О.В. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Особливості вирощування та нормування якості овочів, призначених для дитячого та дієтичного харчування [Текст] / Л. Ф. Скалецька , О. В. Завадська, В. М. Завгородній> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 256-265.
Рубрики: Овочівництво--Агротехніка Доп.точки доступа: Завадська, О.В.; Завгородній, В.М. |
Нац Завадська, О. В. Урожайність та якість бульб картоплі різних сортів, вирощенних в умовах Полісся [Текст] / О. В. Завадська, А. В. Поденко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 271-276.
Рубрики: Овочівництво--Якість продукції Доп.точки доступа: Поденко, А.В. |
Нац Бобось, І. М. Урожайність та якість сортів селери (APIUM GRAVEOLENS L.), вирощених у Лісостепу України [Текст] / І. М. Бобось, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 186-189
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Селера Доп.точки доступа: Завадська, О.В. |
Нац Завадська, О. В. Вміст основних біохімічних елементів у бульбах картоплі різних сортів та їх зміна у процесі зберігання [Текст] / О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 217-222
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури--Картопля |
Нац Завадська, О. В. Підбір сортименту моркви для сушіння [Текст] / О. В. Завадська, І. М. Бобось> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 230-235
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури Доп.точки доступа: Бобось, І.М. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 247-253
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 254-260
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В. |
Нац Завадська, О. В. Якість свіжої та сухої продукції селери різних сортів [Текст] / О. В. Завадська> // Сучасне овочівництво: освіта, наука та інновації : матеріали наук.-практ. конф., присв'яченої 80-річчю від дня народження видатного вченого-овочівника Барабаша Ореста Юліановича, м. Київ 13-14 грудня 2012 р. - 2012. - С. 70-71.
Рубрики: Овочівницво--Зеленні культури |