06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Петренко, В.В.

06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Петренко, В.В.

05
Біо


    Петренко, В. В.
    Вплив умов зберігання на патогенну мікрофлору зерна пшениці озимої [Текст] / В. В. Петренко, М. Й. Піковський, С. С. Подпрятов // Біоресурси і природокористування. - 2012. - Т.4, № 1/2. - С. 72-75
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Піковський, М.Й.; Подпрятов, С. С.