Агр Подпрятов, Г. І. Принцип побудови рейтинг-класифікацій [Текст] / Г.І. Подпрятов, А.В. Шостак , І.І. Мельник> // Аграрна наука і освіта. - 2001. - Т. 2, № 1-2. - С. 165-170.
Рубрики: Вища освіта--Аграрна освіта Доп.точки доступа: Шостак , А.В.; Мельник, І.І. |
НАУ Подпрятов, Г. I. Вплив режимiв сушiння на якiсть зерна жита i проса [Текст] : сборник научных трудов / Г.I.Подпрятов> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету / Зб. наукових праць/ НАУ. - К., 1999. - Вип.: 19. - С.181-187
|
НАУ Подпрятов, Г. I., Вплив режимiв сушiння на якiсть зерна соє [Текст] : сборник научных трудов / Г.I., Подпрятов> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб. наук. праць/НАУ.- Вип.4. - Києв, 1998. - С. 125-128
|
Він Подпрятов, Г. І. Показники якості зерна пшениці в процесі зберігання [Текст] / Г.І. Подпрятов, В.А. Насіковський> // Наукові праці Вінницького державного аграрного університету. - 2006. Вип.1. - С. 126-127
Доп.точки доступа: Насіковський, В.А. |
Ска Скалецька, Любав Федорівна. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. для підготов. фах. вищ. нав. аграрних закладах освіти II-IV рівнів акред. / Л.Ф. Скалецька, Г.І. Подпрятов, О.В. Завадська ; Нац. аграр. ун-т (К.). - К. : НАУ, 2006. - 204 с. - ISBN 966-8006-68-2 : 6.24 грн.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції рослинництва Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.; Національний аграрний університетт (К.) Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ста Стандартизація та контроль якості продукції рослинництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Національний аграрний університет ; Уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Вид-во НАУ, 2008. - 276 с. - 16.61 р.
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Войцехівський, В.І. \сост.\; Мацейко, Л.М. \сост.\; Національний аграрний університет Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Зер Подпрятов, Г. И. Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал [Текст] : библиография / Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. |
Біо Скалецька, Л. Ф. Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 65-71
Рубрики: Рослинництво Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Коберник, М.В. |
Біо Подпрятов, Г. І. Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Бобер, А.В. |
Віс Скалецька , Л. Ф. Вплив режиму та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої сорту Циганка [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський> // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 49-52
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Насіковський, В.А. |
Нац Подпрятов, Г. І. Взаємозалежності технологічних показників якості зерна пшениці в процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька , В. А. Насіковський> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 281-290.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Скалецька , Л.Ф.; Насіковський, В.А. |
Нац Подпрятов, Г. І. Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 290-298.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О. |
Нац Подпрятов, Г. І. Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. |
Нац Подпрятов, Г. І. Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314.
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури Доп.точки доступа: Ящук, Н.О.; Петренко, В.В. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 247-253
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В. |
Нац Скалецька , Л. Ф. Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська> // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 254-260
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В. |
Про Подпрятов, Г. Якісні продукти - населенню. сировину - переробникам [Текст] / Г. Подпрятов, Л. Скалецька > // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 7-9
Рубрики: Продукти землеробства--Продукти тваринництва--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Скалецька , Л. |
Про Подпрятов, Г. Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук> // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво Доп.точки доступа: Ящук, Н. |
Мет Методичні рекомендації для підготовки магістерської роботи випускниками вищих аграрних закладів освіти за програмою освітньо-кваліфікаційного рівня "Магістр" виробничого спрямування за напрямом 8.0901.01 - "Агрономія" [Текст] : методичні рекомендації / уклад. Ю. П. Манько [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2009. - 116 с. - 9.30 грн.
Рубрики: Рослинництво--Агротехніка Доп.точки доступа: Манько, Ю.П. \уклад. укладач.\; Демидась, Г.І. \уклад. укладач.\; Подпрятов, Г.І. \уклад. укладач.\; Каленська, С.М. \уклад. укладач.\; Рожко, В.М. \уклад. укладач.\ Экземпляры всего: 30 НФ (2), Ф-4 (26), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), Ф-4 (26), ЧЗ-4 (2) |