05
Агр


    Подпрятов, Г. І.
    Принцип побудови рейтинг-класифікацій [Текст] / Г.І. Подпрятов, А.В. Шостак , І.І. Мельник // Аграрна наука і освіта. - 2001. - Т. 2, № 1-2. - С. 165-170.
ГРНТИ
РУБ 05
Рубрики: Вища освіта--Аграрна освіта


Доп.точки доступа:
Шостак , А.В.; Мельник, І.І.

6П8(075)
Тех


   
    Технологiя зберiгання i переробки сiльськогосподарської продукцiї [Карты] : навч. посiбник для студ. технологiчних та економiчних спецiальностей I-IУ рiвней акредитацiї / Манькiвський А.Я., Скалецька Л.Ф., Подпрятов Г.I., Сенькiв А.М. - Нiжин : ВКП "Аспект", 1999. - 384 с. - 3000 экз.. - 5.00 грн. грн.
РУБ 6П8(075)


Доп.точки доступа:
Маньківський, А.Я.; Скалецька, Л.Ф.; Подпрятов, Г.І.; Сеньків, А.М.
Экземпляры всего: 21
ХР (21)
Свободны: ХР (21)

   06
   НАУ


    Подпрятов, Г. I.
    Вплив режимiв сушiння на якiсть зерна жита i проса [Текст] : сборник научных трудов / Г.I.Подпрятов // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету / Зб. наукових праць/ НАУ. - К., 1999. - Вип.: 19. - С.181-187
ГРНТИ
УДК
РУБ 06



664.723:633.34
НАУ


    Подпрятов, Г. I.,
    Вплив режимiв сушiння на якiсть зерна соє [Текст] : сборник научных трудов / Г.I., Подпрятов // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб. наук. праць/НАУ.- Вип.4. - Києв, 1998. - С. 125-128
ГРНТИ
УДК
РУБ 06



664.7:633.1.006.015.5
Він


    Подпрятов, Г. І.
    Показники якості зерна пшениці в процесі зберігання [Текст] / Г.І. Подпрятов, В.А. Насіковський // Наукові праці Вінницького державного аграрного університету. - 2006. Вип.1. - С. 126-127
УДК
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва--Якість


Доп.точки доступа:
Насіковський, В.А.

6П8.11(075)
Ска


    Скалецька, Любав Федорівна.
    Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. для підготов. фах. вищ. нав. аграрних закладах освіти II-IV рівнів акред. / Л.Ф. Скалецька, Г.І. Подпрятов, О.В. Завадська ; Нац. аграр. ун-т (К.). - К. : НАУ, 2006. - 204 с. - ISBN 966-8006-68-2 : 6.24 грн.
УДК
РУБ 6П8.11(075)
Рубрики: Зберігання та переробка продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.; Національний аграрний університетт (К.)
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

633/635(07)
Ста


   
    Стандартизація та контроль якості продукції рослинництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Національний аграрний університет ; Уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Вид-во НАУ, 2008. - 276 с. - 16.61 р.
УДК
РУБ 633/635(07)
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Войцехівський, В.І. \сост.\; Мацейко, Л.М. \сост.\; Національний аграрний університет
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

05
Зер


    Подпрятов, Г. И.
    Рожь в закромах-как она себя ведет, что меняется, какими будут мука и крахмал [Текст] : библиография / Г. И. Подпрятов, Н. О. Ящук // Зерно. - 2009. - №6. - С. 96-100
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.

05
Біо


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 65-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Коберник, М.В.

05
Біо


    Подпрятов, Г. І.
    Хлібопекарські властивості зерна пшениці в залежності від режимів і тривалості зберігання [Текст] : библиография / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т. 2, № 3/4. - С. 75-78
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Бобер, А.В.

05
Віс


    Скалецька , Л. Ф.
    Вплив режиму та тривалості зберігання на якість зерна пшениці озимої сорту Циганка [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, В. А. Насіковський // Вісник аграрної науки. - 2011. - № 2. - С. 49-52
УДК
РУБ 05
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Насіковський, В.А.

06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Взаємозалежності технологічних показників якості зерна пшениці в процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька , В. А. Насіковський // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 1. - С. 281-290.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Скалецька , Л.Ф.; Насіковський, В.А.

06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Динаміка технологічних показників зерна пшениці озимої різних сортів та різної вологості в процесі зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 290-298.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.

06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Зміна технологічних властивостей зерна пшениці озимої, вирощеного за різних умов, у процесі тривалого зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 299-306.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Петренко, В.В.

06
Нац


    Подпрятов, Г. І.
    Вплив поліпшувачів на хлібопекарські властивості борошна пшениці озимої залежно від факторів вирощування тта зберігання [Текст] / Г. І. Подпрятов, Н. О. Ящук, В. В. Петренко // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч.1. - С. 307-314.
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Зернові культури


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.О.; Петренко, В.В.

06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Шляхи максимального збереження коренеплодів буряка столового, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 247-253
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво--Столові корнеплоди--Столові буряки


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.

06
Нац


    Скалецька , Л. Ф.
    Придатність до зберігання та переробки коренеплодів моркви, вирощених за різних умов мінерального живлення [Текст] / Л. Ф. Скалецька , Г. І. Подпрятов, О. В. Завадська // Науковий вісник Національного університету біоресурсів і природокористування України. - 2011. - 162. Ч. 2. - С. 254-260
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання та переробка продукції--Овочеві культури


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Завадська, О.В.

05
Про


    Подпрятов, Г.
    Якісні продукти - населенню. сировину - переробникам [Текст] / Г. Подпрятов, Л. Скалецька // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 1. - С. 7-9
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти землеробства--Продукти тваринництва--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Скалецька , Л.

05
Про


    Подпрятов, Г.
    Що формує хлібопекарську придатність борошна [Текст] / Г. Подпрятов, Н. Ящук // Продовольча індустрія АПК. - 2012. - № 2. - С. 13-15
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Хлібопекарське виробництво


Доп.точки доступа:
Ящук, Н.

631.1(07)
Мет


   
    Методичні рекомендації для підготовки магістерської роботи випускниками вищих аграрних закладів освіти за програмою освітньо-кваліфікаційного рівня "Магістр" виробничого спрямування за напрямом 8.0901.01 - "Агрономія" [Текст] : методичні рекомендації / уклад. Ю. П. Манько [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2009. - 116 с. - 9.30 грн.
УДК
РУБ 631.1(07)
Рубрики: Рослинництво--Агротехніка


Доп.точки доступа:
Манько, Ю.П. \уклад. укладач.\; Демидась, Г.І. \уклад. укладач.\; Подпрятов, Г.І. \уклад. укладач.\; Каленська, С.М. \уклад. укладач.\; Рожко, В.М. \уклад. укладач.\
Экземпляры всего: 30
НФ (2), Ф-4 (26), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (26), ЧЗ-4 (2)