6П8(075)
Тех


   
    Технологiя зберiгання i переробки сiльськогосподарської продукцiї [Карты] : навч. посiбник для студ. технологiчних та економiчних спецiальностей I-IУ рiвней акредитацiї / Манькiвський А.Я., Скалецька Л.Ф., Подпрятов Г.I., Сенькiв А.М. - Нiжин : ВКП "Аспект", 1999. - 384 с. - 3000 экз.. - 5.00 грн. грн.
РУБ 6П8(075)


Доп.точки доступа:
Маньківський, А.Я.; Скалецька, Л.Ф.; Подпрятов, Г.І.; Сеньків, А.М.
Экземпляры всего: 21
ХР (21)
Свободны: ХР (21)

635.64.004.12(477.41)
НАУ


    Скалецька, Л. Ф.
    Якiсть томатiв, вирощених на Київщинi [Текст] : сборник научных трудов / Л.Ф.Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб. наук. праць/НАУ. - К., 1998. - Вип.: 10. - С. 173-178
ГРНТИ
УДК
РУБ 06



635.621.3:631.526.32.000.57
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф.Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 176-178.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва


633.491.004.12:631.563/477/
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції [Текст] / Л.Ф.Скалецька, Л.М.Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 178-181.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва


Доп.точки доступа:
Іщенко, Л.М.

636.63:631.563.8.002.237
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість свіжих та консервованих огірків вирощених в Північній частині України [Текст] / Л.Ф.Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 181-183.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва


633.412+ 635.13/ 342 :631.524.6
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Хімічний склад овочів, вирощених в умовах Київської області [Текст] / Л.Ф. Скалецька ; П.І.Нинько // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - К., 2001. - Вип. 34. - С. 177-180.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--овочівництво


Доп.точки доступа:
Нинько, П.І.

635.621.3:631.526.32.000.57
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 176-178.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва


633.491.004.12:631.563/477/
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції [Текст] / Л.Ф. Скалецька, Л.М. Іщенко // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 178-181.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів


Доп.точки доступа:
Іщенко, Л.М.

636.63:631.563.8.002.237
Нау


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість свіжих та консервованих огірків, вирощених в північній частині України [Текст] / Л.Ф. Скалецька // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 181-183.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів


631.563.9: 633.11"324"
Агр


    Скалецька, Л. Ф.
    Вплив режимів та тривалості зберігання зерна озимої пшениці сорту Київська 8 на її якість [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Н. Т. Савчук, В. А. Насіковський // Агроном. - 2008. - №4. - С. 92-95
УДК
Рубрики: Рослинництво--Зберігання та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Савчук, Н.Т.; Насіковський, В.А.

633/635(07)
Ста


   
    Стандартизація та контроль якості продукції рослинництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Національний аграрний університет ; Уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Вид-во НАУ, 2008. - 276 с. - 16.61 р.
УДК
РУБ 633/635(07)
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Войцехівський, В.І. \сост.\; Мацейко, Л.М. \сост.\; Національний аграрний університет
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.11(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання продукції рослинництва для слухачів магістратури заочного відділення спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробка продукції рослинництва" [Текст] : методические указания / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад. Л. Ф. Скалецька [та ін.]. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 29 с. - 2.41 грн.
УДК
РУБ 6П8.11(07)
Рубрики: Врожай


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Гунько, С.М. \сост.\; Завадська, О.В. \сост.\; Завгородній, В.М. \сост.\; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 10
НФ (2), УФ (8)
Свободны: НФ (2), УФ (8)

6П8.11(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія переробки продукції рослинництва" для слухачів магістратури заочної форми навчання спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" [Текст] : методические рекомендации / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад. Л. Ф. Скалецька [та ін.]. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 22 с. - 1.99 грн.
УДК
РУБ 6П8.11(07)
Рубрики: Врожай


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Гунько, С.М. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Завадська, О.В. \сост.\; Завгородній, В.М. \сост.\; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 10
НФ (2), Ф-4 (8)
Свободны: НФ (2), Ф-4 (8)

631.57(075)
Под


    Подпрятов, Григорій Іванович.
    Післязбиральна доробка та зберігання продукції рослинництва. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник підгот. фахівців освітньо-кваліф. рівня "Магістр" напряму "Агрономія" у ВНЗ III-IV рівнів акредитації / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. В. Бобер. - К. : [б. и.], 2009. - 296 с. - 25.00 р.
УДК
РУБ 631.57(075)
Рубрики: Урожай


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л.Ф.; Бобер, А.В.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.11(07)
Мет


   
    Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій "Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва" та "Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки" [Текст] : методические указания / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Л. Ф. Скалецька, В. А. Насіковський. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2009. - 52 с. - 5.80 грн.
УДК
РУБ 6П8.11(07)
Рубрики: Зберігання і переробка с.-г. продукції


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Насіковський, В.А. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)

6П8.11(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання магістерської роботи зі спеціалізації "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" слухачами магістратури фахового (виробничого) спрямування агробіологічного факультету [Текст] : методические указания / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Л. Ф. Скалецька, А. В. Бобер, В. І. Рожко. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2009. - 27 с. - 3.50 грн.
УДК
РУБ 6П8.11(07)
Рубрики: Зберігання і переробка с.-г. продукції


Доп.точки доступа:
Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Рожко, В.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)

05
Біо


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 65-71
УДК
РУБ 05
Рубрики: Рослинництво


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І.; Коберник, М.В.

06
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф.Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 176-178.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Овочівництво


06
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції [Текст] / Л.Ф.Скалецька, Л.М.Іщенко // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 178-181.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Рослинництво--Овочівництво


Доп.точки доступа:
Іщенко, Л.М.

06
Нац


    Скалецька, Л. Ф.
    Якість свіжих та консервованих огірків вирощених в Північній частині України [Текст] / Л.Ф.Скалецька // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 181-183.
ГРНТИ
УДК
РУБ 06
Рубрики: Овочівництво