НАУ Скалецька, Л. Ф. Якiсть томатiв, вирощених на Київщинi [Текст] : сборник научных трудов / Л.Ф.Скалецька> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету.Зб. наук. праць/НАУ. - К., 1998. - Вип.: 10. - С. 173-178
|
Нау Скалецька, Л. Ф. Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф.Скалецька> // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 176-178.
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва |
Нау Скалецька, Л. Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції [Текст] / Л.Ф.Скалецька, Л.М.Іщенко> // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 178-181.
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва Доп.точки доступа: Іщенко, Л.М. |
Нау Скалецька, Л. Ф. Якість свіжих та консервованих огірків вирощених в Північній частині України [Текст] / Л.Ф.Скалецька> // Науковий вісник Національного аграрного університету / Зб. наукових праць/ НАУ. - Вип.31. - С. 181-183.
Рубрики: Зберігання продукції рослинництва |
Нац Скалецька, Л. Ф. Хімічний склад овочів, вирощених в умовах Київської області [Текст] / Л.Ф. Скалецька ; П.І.Нинько> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - К., 2001. - Вип. 34. - С. 177-180.
Рубрики: Рослинництво--овочівництво Доп.точки доступа: Нинько, П.І. |
Нау Скалецька, Л. Ф. Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф. Скалецька> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 176-178.
Рубрики: Переробка продукціі рослинництва |
Нау Скалецька, Л. Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції [Текст] / Л.Ф. Скалецька, Л.М. Іщенко> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 178-181.
Рубрики: Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів Доп.точки доступа: Іщенко, Л.М. |
Нау Скалецька, Л. Ф. Якість свіжих та консервованих огірків, вирощених в північній частині України [Текст] / Л.Ф. Скалецька> // Науковий вісник Національного аграрного університету. - 2000. - Вип.31. - С. 181-183.
Рубрики: Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів |
Агр Скалецька, Л. Ф. Вплив режимів та тривалості зберігання зерна озимої пшениці сорту Київська 8 на її якість [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Н. Т. Савчук, В. А. Насіковський> // Агроном. - 2008. - №4. - С. 92-95
Доп.точки доступа: Савчук, Н.Т.; Насіковський, В.А. |
Ста Стандартизація та контроль якості продукції рослинництва [Текст] : підручник для студентів вищих навчальних закладів / Національний аграрний університет ; Уклад. Г. І. Подпрятов [та ін.]. - К. : Вид-во НАУ, 2008. - 276 с. - 16.61 р.
Рубрики: Стандартизація та стандарти--Якість та безпека продукції Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Войцехівський, В.І. \сост.\; Мацейко, Л.М. \сост.\; Національний аграрний університет Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Мет Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання продукції рослинництва для слухачів магістратури заочного відділення спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробка продукції рослинництва" [Текст] : методические указания / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад. Л. Ф. Скалецька [та ін.]. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 29 с. - 2.41 грн.
Рубрики: Врожай Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Гунько, С.М. \сост.\; Завадська, О.В. \сост.\; Завгородній, В.М. \сост.\; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 10 НФ (2), УФ (8) Свободны: НФ (2), УФ (8) |
Мет Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія переробки продукції рослинництва" для слухачів магістратури заочної форми навчання спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробки продукції рослинництва" [Текст] : методические рекомендации / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад. Л. Ф. Скалецька [та ін.]. - К. : Видавничий центр НАУ, 2008. - 22 с. - 1.99 грн.
Рубрики: Врожай Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Гунько, С.М. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Завадська, О.В. \сост.\; Завгородній, В.М. \сост.\; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 10 НФ (2), Ф-4 (8) Свободны: НФ (2), Ф-4 (8) |
Под Подпрятов, Григорій Іванович. Післязбиральна доробка та зберігання продукції рослинництва. Лабораторний практикум [Текст] : навчальний посібник підгот. фахівців освітньо-кваліф. рівня "Магістр" напряму "Агрономія" у ВНЗ III-IV рівнів акредитації / Г. І. Подпрятов, Л. Ф. Скалецька, А. В. Бобер. - К. : [б. и.], 2009. - 296 с. - 25.00 р.
Рубрики: Урожай Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф.; Бобер, А.В. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Мет Методичні вказівки з виконання самостійної роботи студентами магістратури спеціалізацій "Транспортування, зберігання, переробка продукції рослинництва" та "Якість продукції рослинництва залежно від факторів післязбиральної доробки, зберігання та переробки" [Текст] : методические указания / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Л. Ф. Скалецька, В. А. Насіковський. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2009. - 52 с. - 5.80 грн.
Рубрики: Зберігання і переробка с.-г. продукції Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Насіковський, В.А. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Мет Методичні вказівки до виконання магістерської роботи зі спеціалізації "Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва" слухачами магістратури фахового (виробничого) спрямування агробіологічного факультету [Текст] : методические указания / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Л. Ф. Скалецька, А. В. Бобер, В. І. Рожко. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2009. - 27 с. - 3.50 грн.
Рубрики: Зберігання і переробка с.-г. продукції Доп.точки доступа: Скалецька, Л.Ф. \сост.\; Бобер, А.В. \сост.\; Рожко, В.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Біо Скалецька, Л. Ф. Якість та збереженість зерна пшениці сорту Поліська 90, сформованого за різних метеорогічних умов [Текст] : библиография / Л. Ф. Скалецька, Г. І. Подпрятов, М. В. Коберник> // Біоресурси і природокористування. - 2010. - Т.2, №1/2. - С. 65-71
Рубрики: Рослинництво Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І.; Коберник, М.В. |
Нац Скалецька, Л. Ф. Вплив сорту та розміру кабачків на їх харчову та біологічну цінність [Текст] / Л.Ф.Скалецька> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 176-178.
Рубрики: Рослинництво--Овочівництво |
Нац Скалецька, Л. Ф. Якість урожаю картоплі та збереженість бульб сортів української селекції [Текст] / Л.Ф.Скалецька, Л.М.Іщенко> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 178-181.
Рубрики: Рослинництво--Овочівництво Доп.точки доступа: Іщенко, Л.М. |
Нац Скалецька, Л. Ф. Якість свіжих та консервованих огірків вирощених в Північній частині України [Текст] / Л.Ф.Скалецька> // Науковий вiсник Нацiонального аграрного унiверситету. - Вип. 31. - С. 181-183.
Рубрики: Овочівництво |