05
Суч


    Недашівська, В. М.
    Біологічна цінність мяса курчат-бройлерів залежно від умов годівлі [Текст] : библиография / В. М. Недашівська, Н. М. Слободянюк, В. М. Кондратюк // Сучасне птахівництво. - 2009. - № 9/10. - С. 20-22
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Кондратюк, В.М.

05
Про


    Кондратюк, В.
    Вітамінний вміст яєць перепелів залежно від годівлі [Текст] : библиография / В. Кондратюк // Продовольча індустрія АПК. - 2009. - № 2. - С. 36-37
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Нетрадиційне птахівництво


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Про


    Сичов, М.
    Біологічна ефективність м'яса та печінки м'ясних перепелів за різних джерел жиру в комбікормі [Текст] : библиография / М. Сичов, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2010. - №5/6. - С. 31-33
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Про


    Сичов, М.
    Жирнокислотний склад перепелиних яєць під впливом технологічних факторів [Текст] / М. Сичов, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2011. - №1. - С. 28-30
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Продукти тваринництва--Якість продукції


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Тва


    Слободянюк, Н.
    Технологічні параметри вирощування курчат-бройлерів [Текст] / Н. Слободянюк // Тваринництво України. - 2011. - № 11. - С. 5-8
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво


05
Тва


    Слободянюк, Н.
    Вплив ферментів на продуктивність курчат-бройлерів [Текст] / Н. Слободянюк, В. Кондратюк // Тваринництво України. - 2012. - № 10. - С. 26-28
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Кормові продукти


Доп.точки доступа:
Кондратюк, В.

001.8
Осн


   
    Основи наукових досліджень та технічної творчості ( конспект лекцій) [Текст] : курс лекцій / Л. В. Баль-Прилипко [та ін.]. - К. : НВП "Інтерсервіс", 2011. - 252 с. - ISBN 978-966-2465-31-0 : 30.00 грн.
УДК
РУБ 001.8
Рубрики: Основи наукових досліджень


Доп.точки доступа:
Баль-Прилипко, Л.В.; Засєкін, Д.А.; Слободянюк, Н.М.; Соломон, В.В.
Экземпляры всего: 2
ЧЗ-4 (2)
Свободны: ЧЗ-4 (2)

05
Тва


    Кондратюк, В.
    Вітамінний склад яєць перепелів залежно від умов годівлі [Текст] / В. Кондратюк, Н. Слободянюк // Тваринництво України. - 2012. - № 11. - С. 34-36
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Перепілки


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Про


    Веретинська, І.
    Модельні композиції котлет із використання насіння льону [Текст] / І. Веретинська, Н. Слободянюк // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 4. - С. 21-24
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--Виробництво м'ясних продуктів


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.

05
Тва


    Слободянюк, Н.
    Поживність м'яса перепелів за використання комбікормів з різними рівнями протеїну [Текст] / Н. Слободянюк // Тваринництво України. - 2013. - № 10. - С. 10-14
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


05
Про


    Слободянюк, Н.
    Зміна органолептичних показників м’яса африканського страуса під час зберігання [Текст] / Н. Слободянюк, В. Ісраелян // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 5. - С. 14-17
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясна промисловість


Доп.точки доступа:
Ісраелян, В.

05
Мяс


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Мясное дело . - 2013. - № 8/9. - С. 23-26.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Інноваційні технології


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Андрощук, О. С.

05
Мяс


    Слободянюк, Н. М.
    Актуальність використання насіння льону у технології січених напівфабрикатів [Текст] / Н. М. Слободянюк, І. А. Веретинська // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 19-20.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Продукти тваринництва--М'ясні продукти--Переробка і зберігання продукції


Доп.точки доступа:
Веретинська, І.А.

05
Мяс


    Слободянюк, Н.
    Вплив технологічних факторів на поживну і біологічну цінність м'яса перепелів [Текст] / Н. Слободянюк // Мясное дело . - 2013. - № 10. - С. 21-23/
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Утримання тварин та догляд за ними--Продукти тваринництва


05
Хле


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Хлебопекарское и кондитерское Дело. - 2013. - № 6. - С. 11-18
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н. М.; Андрощук, О. С.

05
Мол


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних продуктів [Текст] : продовження, початок у № 10, 2013 / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Молочное дело. - 2013. - 11/12. - С. 11-17.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість--Інноваційні технології


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Андрощук, О. С.

05
Мол


    Бутенко, Л. М.
    Вплив науки про харчування на технологію якісних та безпечних м'ясних продуктів [Текст] / Л. М. Бутенко, Н. М. Слободянюк, О. С. Андрощук // Мясное дело . - 2013. - 11/12. - С. 22-28.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Харчова та переробна промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М.; Андрощук, О. С.

05
Тва


    Слободянюк, Н.
    Годівля та продуктивні якості курчат-бройлерів [Текст] : библиография / Н. Слободянюк // Тваринництво України. - 2014. - № 10. - С. 40-42. - Библиогр. в конце ст.
УДК
РУБ 05
Рубрики: Тваринництво--Птахівництво--Годівля тварин і птиці
Кл.слова (ненормированные):
комбікорма -- ферментний препарат -- жива маса
Аннотация: Вивчено вплив ферментного препарату авізим на ріст та розвиток курчат-бройлерів кросу "Росс-308". Встановлено, що вирощені курчата-бройлери не комбікормах з вмістом 0,05-0,2% ферментного препарату авізиму, протягом усіх вікових періодів (15-21 діб; 22-28; 29-35 та 36-42 доби) переважали за ростом та розвитоком аналогів контрольної групи.


6П8(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Метрологія, стандартизація. сертифікація та управління якістю" для студентів напряму підготовки 6.150.701 "Харчові технології та інженерія" денної форми навчання [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Н. М. Слободянюк, І. А. Веретинська. - К. : Редакційно-видавничий відділ НУБіП України, 2014. - 54 с. - 10.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М. \уклад.\; Веретинська, І.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)

613(07)
Нав


   
    Навчально-методичний посібник до вивчення дисципліни „Основи фізіології та гігієни харчування” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання [Текст] : навчально-методичний посібник / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Н. М. Слободянюк, І.А Веретинська. - К. : НУБіП України, 2014. - 59 с. - 10.00 грн.
УДК
РУБ 613(07)
Рубрики: Гігієна харчових продуктів


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М. \уклад.\; Веретинська, І.А \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)