Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (1480)Екологія та охорона навколишнього середовища (5)Науковці НУБіП України (82)Дисертації та автореферати (1)Магістерські та бакалаврські роботи випускних каферд (8)Програми навчальних дисциплін (2)Рідкісний фонд (8)Періодичні видання. Журнали (1)Література ФАО (2)Повні тексти навчальних видань (3)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационный краткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=переробка<.>
Общее количество найденных документов : 215
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Пономарева Т.М. Масло, сыр и все из молока/Татьяна Михайловна Пономарева, Г.Л. Беленький. - 2000
2.

Виробництво, переробка і використання сої на кормові та харчові цілі/За ред. А.О. Бабича. - 2000
3.

Зберігання і переробка продукції рослинництва/Г.I. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька, А.М. Сеньков, В.С. Хилевич. - 2002
4.

Тимощук І.І. Переробка продуктів тваринництва домашніх умовах/І.І. Тимощук. - 1991
5.

Виробництво та переробка молока у домашньому господарстві/В.С. Ліннік, В.П. Савран, М.І. Ліхтер, В.Г. Погорєлов. - 2005
6.

Луганський національний аграрний університет. Лідери АПК XXI століття/Луганський національний аграрний університет. - 2003
7.

Рекомендації щодо використання плодоовочевої сировини для виробництва продуктів переробки підвищеної якості та біологічної цінності/Національний аграрний університет (К.). - 2005
8.

Курочкин А.А. Технологическое оборудование для переработки продукции животноводства/А.А. Курочкин, В.В. Ляшенко; Под общей ред. В.М. Баутина. - 2001
9.

Скалецька Л.Ф. Основи наукових досліджень зі зберігання та переробки продукції рослинництва/Л.Ф. Скалецька, Г.І. Подпрятов, О.В. Завадська. - 2006
10.

Виробництво, зберігання і використання кормів/За ред. В.Ф. Петриченка. - 2005
11.

Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Біохімія тварин з основами фізичної та колоїдної хімії" для студентів денної форми навчання (спеціальність 6.130200 "Технологія виробництва та переробка продукції тваринництва")/Національний аграрний університет (К.). - 2006
12.

Методики по визначенню нормативних показників питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів при переробці цукрових буряків/Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості. - 2004
13.

Широков Е.П. Практикум по технологии хранения и переработки плодов и овощей/Е.П. Широков. - 1974
14.

Бехта П.А. Комплексна хімічна переробка деревини/П.А. Бехта, Р.О. Козак, О.П. Тушницький. - 2004
15.

Ємельянов В.Г. Переробка деревини/В.Г. Ємельянов. - 2007
16.

Житенко П.В. Ветеринарно-санитарная экспертиза и технология переработки птицы/П.В. Житенко, И.Г. Серегин, В.Е. Никитченко. - 2001
17.

Методичні вказівки до вивчення дисципліни "Технологія зберігання продукції рослинництва для слухачів магістратури заочного відділення спеціальності "Агрономія" спеціалізації "Технологія зберігання та переробка продукції рослинництва"/Національний аграрний університет (К.). - 2008
18.

Пигарев Н.В. Технология производства продуктов птицеводства и их переработка/Н. В. Пигарев, Т. А. Столляр, Е. Г. Шумков. - 1991
19.

Вессер Р. Технология получения и переработки молока/Р. Вессер ; Пер. с франц. Н. Л. Суслович ; Под ред. В. П. Похваленского. - 1971
20.

Николов В. Эффективность производства и переработки молока/В. Николов, Т. Минков, В. Вылков ; пер. с болг., предисл. Г. Т. Людниковой. - 1985
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)