Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (1480)Екологія та охорона навколишнього середовища (5)Науковці НУБіП України (82)Дисертації та автореферати (1)Магістерські та бакалаврські роботи випускних каферд (8)Програми навчальних дисциплін (2)Рідкісний фонд (8)Періодичні видання. Журнали (1)Література ФАО (2)Повні тексти навчальних видань (3)Бібліографічні покажчики, списки, довідки (6)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>K=переробка<.>
Общее количество найденных документов : 215
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
6П8.6
Біо


    Єжов, В. М.
    Біотехнологічні основи виробництва білка і пектину з відходів переробки плодів та винограду [Текст] : наукове видання / В. М. Єжов, Г. Г. Валуйко, О. С. Луканін, І. Р. Клечак. - К. : Урожай, 1993. - 119 с. - 15000 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Валуйко, Г.Г.; Луканін, О.С.; Клечак, І.Р.
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)
Найти похожие

2.
6П6.6(075)
Єме


    Ємельянов, Володимир Гнатович.
    Переробка деревини [Текст] : навчальний посібник для студ. спец. 30401 "Лісове господарство" / В.Г. Ємельянов. - Харків : [б. и.], 2007. - 332 с. - 12.00 грн.
УДК
РУБ 6П6.6(075)
Рубрики: Переробка деревини

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

3.
636.3
І-18


    Іваненко, В. І.
    Доїння овець і переробка молока [Текст] : научное издание / В. І. Іваненко. - 2-ге, занчно переоб. та доповн. вид. - К. ; Харків : Держ. вид-во колгоспної і радгоспної літ-ри УРСР, 1937. - 133 с. - 3.00 крб.
РУБ 636.3
Рубрики: Вівчарство--Доїння овець--Переробка молока

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

4.
6П8.6
Авр


    Авраменко, П.
    Консервування огірків без охолодження [Текст] : наукове видання / П. Авраменко. - Харків : Держсільгоспвидав, 1931. - 40 с. - 0.15 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

5.
6П8.6
Ага


    Агафонов, А. Д.
    Организация заготовок дикорастущих плодов, ягод, грибов и лекарственных трав [Текст] : научное издание / А. Д. Агафонов, Б. В. Андрест. - М. : [б. и.], 1975. - 232 с. - 0,64 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Андрест, Б.В.
Экземпляры всего: 4
НФ (4)
Свободны: НФ (4)
Найти похожие

6.
6П8.6
А66


    Андросик, А. С.
    Лабораторный практикум по электрическим машинам: машины постоянного тока и трансформаторы [Текст] : научное издание / А. С. Андросик, В. С. Шмалько. - М. : Колос, 1964. - 188 с. - 0.39 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Шмалько, В.С.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

7.
6П8.6
А 674


    Анисимов, Н. И.
    Хранение яблок, груш, цитрусовых и винограда [Текст] : научное издание / Н. И. Анисимов, С. А. Нехаев ; ред. А. И. Васильев. - М. : Гос. изд-во торговой лит-ры, 1958. - 45 с. - 2.00 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Нехаев, С.А.; Васильев, А.И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

8.
6П8.6
Ано


    Анохіна, В. І.
    Довідник по переробці овочів і плодів баштанних культур [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 2-е вид., випр. и доп. - К. : Урожай, 1982. - 142 с. - 0.50 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Сердюк, Т.Л.
Экземпляры всего: 4
НФ (4)
Свободны: НФ (4)
Найти похожие

9.
6П8.6(083)
Ано


    Анохіна, Валентина Ільінічна.
    Довідник по переробці овочевих і баштанних культур [Текст] : довідкове видання / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - К. : Урожай, 1973. - 350 с. - 0.93 крб.
УДК
РУБ 6П8.6(083)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Сердюк, Тамара Леонтівна
Экземпляры всего: 7
НФ (7)
Свободны: НФ (7)
Найти похожие

10.
6П8.6
Ано


    Анохіна, Валентина Ільінічна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; ред. В. І. Анохіна. - 2-е вид., перероб. и доп. - К. : Урожай, 1992. - 216 с. - 116 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтівна; Анохіна, В.І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

11.
6П8.6
Ано


    Анохіна, Валентина Ільінічна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; ред. В. І. Анохіна. - К. : Урожай, 1988. - 216 с. - 1.70 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтівна; Анохіна, В.І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

12.
637.2(075)
Бал


    Баль-Прилипко, Лариса Вацлавівна.
    Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса [Текст] : підручник для студентів спеціальності 8.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса", напряму підготовки "Харчові технології та інженерія" / Л. В. Баль-Прилипко. - К. : КВІЦ, 2010. - 468 с. - ISBN 978-966-2003-67-3 : 83.00 грн., 100.67 грн.
УДК
РУБ 637.2(075)
Рубрики: Переробка м 'яса

Экземпляры всего: 52
Ф-4 (37), НФ (3), Ф-12 (10), ЧЗ-4 (2)
Свободны: Ф-4 (37), НФ (3), Ф-12 (10), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

13.
6П8.6
Бар


    Барская, Иза Эмануиловна.
    Эффективность производства быстрозамороженной плодоовощной продукции [Текст] : научное издание / И. Э. Барская, И. А. Ладыжанский, В. Т. Федоренко. - М. : Агропромиздат, 1989. - 141 с. - 0.50 руб.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Ладыжанский, Иосиф Александрович; Федоренко, Валентина Тихоновна
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)
Найти похожие

14.
6П8.3
Без


   
    Безвідхідна переробка цукрових буряків [Текст] : наукове видання / О. С. Заєць [и др.] ; рец. М. Ф. Нібит. - К. : Урожай, 1992. - 175 с. - ISBN 5-337-01139-1 : 4.35 крб.
РУБ 6П8.3
Рубрики: Цукрове виробництво


Доп.точки доступа:
Заєць, О.С.; Штангеев, В.О.; Заєць, Ю.О.; Анікеєв, Ю.В.; Яровий, В.Л.; Нібит, М.Ф. \рец.\
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)
Найти похожие

15.
6П8.6(083)
Бел


    Белова, Т. С.
    Справочник мастера по переработке овощей, плодов и ягод [Текст] : научное издание / Т. С. Белова, В. И. Анохина, Ю. Д. Дмитровский. - К. : Техніка, 1979. - 134 с. - 0.55 руб.
РУБ 6П8.6(083)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Анохина, В.И.; Дмитровский, Ю.Д.
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)
Найти похожие

16.
6П7.58
Бех


    Бехта, Павло Антонович.
    Комплексна хімічна переробка деревини [Текст] : навч. посіб. / П.А. Бехта, Р.О. Козак, О.П. Тушницький. - К. : Основа, 2004. - 176 с. - ISBN 966-699-070-9 : 15.00 грн.
УДК
РУБ 6П7.58
Рубрики: Переробка деревини


Доп.точки доступа:
Козак, Р.О.; Тушницький, О.П.
Экземпляры всего: 4
Ф-1 (4)
Свободны: Ф-1 (4)
Найти похожие

17.
6П8.6
Боч


    Бочарова, Оксана Владимировна.
    Формирование качества соков, окрашенных антоцианами [Текст] : научное издание / О. В. Бочарова. - Одесса : Друк, 2008. - 128 с. - ISBN 978-966-2907-99-7 : 15.00 р.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

18.
6П8.75(075)
Вас


    Васюкова, Ганна Тимофіївна.
    Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності [Текст] : навчальний посібник для студентів ВНЗ / Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - К. : Кондор, 2011. - 96 с. - ISBN 978-966-351-346-1 : 75.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.75(075)
Рубрики: Переробка риби


Доп.точки доступа:
Ющенко, Людмила Петрівна
Экземпляры всего: 10
ЧЗ-4 (2), Ф-4 (8)
Свободны: ЧЗ-4 (2), Ф-4 (8)
Найти похожие

19.
637.1
Вес


    Вессер, Роджер.
    Технология получения и переработки молока [Текст] : научное издание / Р. Вессер ; Пер. с франц. Н. Л. Суслович ; Под ред. В. П. Похваленского. - М. : Колос, 1971. - 480 с. - 2.63 руб.
УДК
РУБ 637.1
Рубрики: Молочна промисловість--Якість та переробка продукції


Доп.точки доступа:
Суслович, Н.Л. \пер.\; Похваленский, В.П. \ред.\
Экземпляры всего: 4
НФ (4)
Свободны: НФ (4)
Найти похожие

20.
637
Вир


   
    Виробництво і переробка молока та яловичини у фермерських господарствах [Текст] : навчально-практичний посібник / В. С. Ліннік, А. Ю. Медведєв, М. І. Ліхтер ; Луганський національний аграрний університет. - Луганськ : Элтон-2, 2014. - 254 с. : цв.ил. - ISBN 978-617-563-008-2 : 70.00 грн.
УДК
РУБ 637
Рубрики: Молочна справа


Доп.точки доступа:
Ліннік, В.С.; Медведєв, А.Ю.; Ліхтер, М.І.; Луганський національний аграрний університет
Экземпляры всего: 4
НФ (1), Ф-12 (2), ЧЗ-4 (1)
Свободны: НФ (1), Ф-12 (2), ЧЗ-4 (1)
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)