Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (28)Програми навчальних дисциплін (5)Періодичні видання. Журнали (1)Література ФАО (18)Повні тексти навчальних видань (7)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Харчова промисловість<.>
Общее количество найденных документов : 155
Показаны документы с 1 по 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.
6П8.1(07)
Мет


   
    Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни „Харчові технології” для студентів напряму підготовки 6.051.701 „Харчові технології та інженерія” денної форми навчання [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Н. М. Слободянюк, І. А. Веретинська. - К. : НУБіП України, 2014. - 70 с. -
УДК
РУБ 6П8.1(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Слободянюк, Н.М. \уклад.\; Веретинська, І.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

2.
6П8.7(07)
Мет


   
    Методичні вказівки щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Біологічно активні речовини з риби та морепродуктів» для студентів ОКР «Магістр» спеціальності 8.05170105 «Технології зберігання та переробки водних біоресурсів» [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: Н. В. Голембовська, А. А. Менчинська. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 73 с. -
РУБ 6П8.7(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Голембовська, Н.В. \уклад.\; Менчинська, А.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

3.
6П8(07)
Тех


   
    Технологія галузі [Текст] : методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки “Харчові технології та інженерія” (спеціальність 8.05170104 - «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»). Ч. І / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. О. А. Штонда. - К. : РВЦ ТОВ "Олександріна" , 2014. - 48 с. -
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Штонда, О.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

4.
6П8(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Харчова хімія" для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної форми навчання [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. Л. М. Тищенко. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 75 с. -
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Тищенко, Л.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

5.
6П8(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» з елементами САПР для студентів напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ОКР «Бакалавр» [Текст] : методичні вказівки. Ч. 2 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. Ю. Г. Сухенко [та ін.]. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 56 с. -
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Василів, В.П. \уклад.\; Матиящук, А.М. \уклад.\; Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

6.
6П8.74(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторно-практичних робіт "Технологічне обладнання м'ясопереробних підприємств" (Обладнання для забою та первинної обробки) для студентів з напрямку підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія» [Текст] : методичні вказівки / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. В. В. Сарана [и др.]. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 122 с. -
УДК
РУБ 6П8.74(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сарана, В.В. \уклад.\; Василів, В.П. \уклад.\; Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Матиящук, А.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

7.
6П8(07)
Кон


   
    Конспект лекцій до вивчення дисципліни «Проектування підприємств галузі» для підготовки студентів за напрямом: 6.051701 – харчові технології та інженерія ОКР «Бакалавр» [Текст] : конспект лекцій. Ч. 1 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. П. Василів, А. М. Матиящук, В. Ю. Сухенко. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 76 с. -
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Василів, В.П. \уклад.\; Матиящук, А.М. \уклад.\; Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

8.
6П8(07)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни із розділу основи гідравліки для студентів з напряму підготовки – 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: А. М. Матиящук, Ю. Г. Сухенко, В. П. Василів. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 58 с. -
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Матиящук, А.М. \уклад.\; Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Василів, В.П. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

9.
6П8(07)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : методичні вказівки до виконання курсового проекту для студентів з напряму підготовки – 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. А. М. Матиящук. - К. : Аграр Медіа Груп, 2014. - 62 с. -
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Матиящук, А.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
6П8(07)
Тео


   
    Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. Л. М. Тищенко. - К. : ТОВ "Олександріна", 2014. - 112 с. - 14.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Тищенко, Л.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 3
НФ (1), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

11.
6П8(07)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни із розділу «Масообмінні процеси» для студентів з напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. А. М. Матиящук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2015. - 52 с. - 10.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Матиящук, Андрій Миколайович \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Найти похожие

12.
6П8.7(075)
Сух


    Сухенко, Юрій Григорович.
    М'ясо-молочне обладнання первинної переробки сировини. Практикум [Текст] : навчальний посібник / Ю. Г. Сухенко, В. Ю. Сухенко, М. М. Муштрук ; за ред. Ю. Г. Сухенка ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : ЦП "Компринт", 2015. - 387 с. - ISBN 978-966-929-041-0 : 83.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.7(075)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, Владислав Юрійович; Муштрук, Михайло Михайлович; Сухенко, Ю.Г. \ред.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Найти похожие

13.
6П8(07)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни із розділу основи гідравліки для студентів з напряму підготовки – 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: А. М. Матиящук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2015. - 60 с. - 16.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Матиящук, А.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Найти похожие

14.
6П8(07)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни із розділу «Сушіння в харчовій промисловості» для студентів з напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. А. М. Матиящук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2015. - 40 с. - 10.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Матиящук, Андрій Миколайович \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (4)
Найти похожие

15.
6П8.2И
Mar


    Marzec, Agata.
    Wlasciwosci teksturalne ciastek kruchych w aspekcie ich struktury [Text] : rozprawy Naukowe i Monografie / A. Marzec. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012. - 103 с. - (Treatises and Monographs). - ISBN 978-83-7583-358-4 : 20.00 grn.
РУБ 6П8.2И
Рубрики: Харчова промисловість

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

16.
6П8.74(075)
Пол


    Польовий, Л. В.
    Проектування та будівництво підприємств із виробництва і переробки продукції тваринництва. Практикум [Текст] : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". Ч. 2 / Л. В. Польовий, О. С. Яремчук, М. О. Захаренко. - Вінниця : ФОП Тарнашинський О.В., 2011. - 248 с. - 50.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.74(075)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Яремчук, О.С.; Захаренко, М.О.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

17.
637.2(07)
Тех


   
    Технологія галузі [Текст] : методичний посібник до виконання лабораторних робіт для студентів з напряму підготовки 6.051701 - “Харчові технології та інженерія” (спеціальність - «Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса»). Ч. 2 / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. О. А. Штонда. - К. : РВЦ ТОВ "Олександріна" , 2014. - 122 с. - 18.00 грн.
УДК
РУБ 637.2(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Штонда, О.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)
Найти похожие

18.
6П8
Інн


   
    Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження [Текст] : монографія / А. І. Українець [та ін.] ; Національний університет харчових технологій, Київський національний торговельно-економічний університет. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2013. - 360 с. - ISBN 978-966-629-732-0 : 60.00 грн.
УДК
РУБ 6П8
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Українець, А.І.; Сімахіна, Г.О.; Мазаракі, А.А.; Шевченко, О.Ю.; Ніколаєнко, С.М.; Притульська, Н.В.; Піддубний, В.А.; Національний університет харчових технологій; Київський національний торговельно-економічний університет
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

19.
6П8(075)
Про


   
    Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування [Текст] : навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за напрямом підготовки "Харчові технології та інженерія" / Національний університет харчових технологій ; За ред. І. Ф. Малежика. - К. : НУХТ, 2012. - 543 с. - ISBN 978-966-612-115-1 : 205.00 грн.
УДК
РУБ 6П8(075)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Малежик, І.Ф. \ред.\; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 13
НФ (2), Ф-11 (1), Ф-4 (8), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (2), Ф-11 (1), Ф-4 (6), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

20.
6П8(07)
Мон


   
    Монтаж, ремонт та експлуатація технологічного обладнання харчових виробництв [Текст] : конспект лекцій до вивчення дисципліни «Експлуатація технологічного обладнання м’ясопереробних виробництв» для студентів з напрямків підготовки «Харчова технологія та інженерія» / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад.: В. Ю. Сухенко, Ю. Г. Сухенко, М. М. Муштрук. - К. : ТОВ "Аграр Медіа Груп", 2014. - 120 с. -
РУБ 6П8(07)
Рубрики: Харчова промисловість


Доп.точки доступа:
Сухенко, В.Ю. \уклад.\; Сухенко, Ю.Г. \уклад.\; Муштрук, М.М. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)