Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полный информационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=619.637.12.05.07<.>
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-12 
1.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637.2(07)/Тех
Заглавие : Технологія виготовлення ковбасних виробів (Вимоги до сировини і матеріалів та їх підготовка для виготовлення ковбасних виробів) : Лекція з дисц. "Технологія м'яса і молока" для слух. ф-тів вет. мед., якості та безпеки прод. АПК і слух. ін-ту післядипломної освіти спец. 7.130501
Выходные данные : К., 2004
Колич.характеристики :26 с
Цена : 0.84 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Технологія м'яса і молока
Экземпляры : всего 47: НФ(3), Ф-12(47)
Свободны : НФ(3), Ф-12(47)
Найти похожие

2.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637.2(07)/Мет
Заглавие : Методи визначення свіжості (якості) м'яса : Метод. вказ. для студ. ф-тів вет. мед., якості і безпеки прод. АПК та слухачів післядипломної освіти за спец. 7.130501
Выходные данные : К., 2004
Колич.характеристики :30 с
Цена : 1.10 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Экземпляры : всего 47: НФ(3), Ф-12(47)
Свободны : НФ(3), Ф-12(47)
Найти похожие

3.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної підготовки : Для студ. з дисц. "Технологія м'яса та молока" спец. 7.130501 - "Ветеринарна медицина"
Выходные данные : К., 2005
Колич.характеристики :44 с
Коллективы : Національний аграрний університет (К.)
Цена : 1.70 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Ветсанекспертиза
Экземпляры : всего 17: НФ(2), ЧЗ-4(1), Ф-12(17)
Свободны : НФ(2), ЧЗ-4(1), Ф-12(17)
Найти похожие

4.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637(07)/Мет
Заглавие : Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з дисципліни "Технологія м'яса та молока" : Розділу "Технологія виготовлення напівфабрикатів" Спеціальність 7.130501 - "Ветеринарна медицина"
Выходные данные : К., 2005
Колич.характеристики :26 с
Коллективы : Національний аграрний університет (К.)
Цена : 1.80 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Ветсанекспертиза
Экземпляры : всего 17: НФ(3), Ф-12(17)
Свободны : НФ(3), Ф-12(17)
Найти похожие

5.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 6П8.74/Тех
Заглавие : Технологія виготовлення ковбасних виробів (Технологічний процес виготовлення ковбасних виробів. Технологія виготовлення солено-копчених виробів) : Текст лекцій з дисципліни "Технологія м'яса і молока" для студ. фак. вет медиц. ОКР "Спеціаліст і "Магістр", слухачів інституту післядипломної освіти
Выходные данные : К., 2006
Колич.характеристики :36 с
Коллективы : Національний аграрний університет (К.)
Цена : 4.16 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Технологія ковбасних виробів
Экземпляры : всего : НФ(5)
Свободны : НФ(5)
Найти похожие

6.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637(07)/Вет
Заглавие : Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою тварин при деяких паразитарних хворобах тварин : методичні вказівки для студ. фак-ту ветеринарної медицини і слухачів ННІ післядипломної освіти за спец. 7.130501 та 8.130501 "Ветеринарна медицина"
Выходные данные : К.: Вид-во НУБіП України, 2010
Колич.характеристики :23 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 5.55 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Экземпляры : всего : НФ(5)
Свободны : НФ(5)
Найти похожие

7.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637(07)/Виз
Заглавие : Визначення м'яса тварин різних видів : методичні вказівки для студ. ОКР "Бакалавр", "Спеціаліст", "Магістр" фак-ту ветеринарної медицини та слухачів ННІ післядипломної освіти за спец. "Ветеринарна медицина"
Выходные данные : К.: Видавничий центр НУБіП України, 2010
Колич.характеристики :42 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 5.52 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Экземпляры : всего : НФ(1), Ф-12(9)
Свободны : НФ(1), Ф-12(9)
Найти похожие

8.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637.2(07)/Виз
Заглавие : Визначення м'яса хворих та загиблих тварин : методичні вказівки до вивчення дисц. для студ. ВНЗ III та IV рівнів акред., аспірантів та слухачів ННІ післядипломної освіти за спец. "Ветеринарна медицина"
Выходные данные : К.: Видавничий центр НУБіП України, 2010
Колич.характеристики :24 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 3.91 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Экземпляры : всего : НФ(1), Ф-12(9)
Свободны : НФ(1), Ф-12(9)
Найти похожие

9.


    (Свободных экземпляров нет)
Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619.2:637.2(07)/Дос
Заглавие : Дослідження лімфатичних вузлів туш : методичні вказівки для студентів факультету ветеринарної медицини ОКР «Бакалавр» і «Магістр», слухачів ННІ післядипломної освіти
Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2014
Колич.характеристики :27 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 5.00 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Ветсанекспертиза
Экземпляры : всего 5:
Найти похожие

10.

Вид документа : Однотомное издание
Шифр издания : 619:637(07)/Вет
Заглавие : Ветеринарно-санітарні вимоги до меду та продуктів бджільництва і методи їх контролю : Методичні вказівки для студентів вищих навчальних закладів ІІІ та ІV рівнів акредитації та слухачів інституту післядипломної освіти Спеціальність “Ветеринарна медицина”
Выходные данные : К.: ЦП "Компринт", 2016
Колич.характеристики :54 с
Коллективы : Національний університет біоресурсів і природокористування України
Цена : 15.00 грн.
УДК : 619.637.12.05.07
Предметные рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Экземпляры : всего : НФ(1), Ф-12(2)
Свободны : НФ(1), Ф-12(2)
Найти похожие

 1-10    11-12 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)