Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>S=Технологія м'яса<.>
Общее количество найденных документов : 9
Показаны документы с 1 по 9
1.
6П8.74
Бра


    Брауэр, Хорст.
    Технология изготовления вареных колбас [Текст] : технологическое руководство по куттерованию, окрашиванию и органолептической оценке вареных колбас / Х. Брауэр. - К. : Техніка, 2002. - 104 с. - ISBN 966-575-080-1. - ISBN 1433-8149. - ISBN 3-87150-616-8 : 10.80 грн.
УДК
РУБ 6П8.74
Рубрики: Технологія м'яса

Экземпляры всего: 30
НФ (3), УФ (2), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (2), Ф-12 (18), Ф-11 (1), Ф-4 (3)
Свободны: НФ (3), УФ (2), Ф-6 (1), ЧЗ-4 (2), Ф-12 (18), Ф-11 (1), Ф-4 (3)
Найти похожие

2.
619:637.1(07)
Кис


   
    Кисломолочні продукти [Текст] : лекція з дисц. "Технологія м'яса і молока" для студ. та маг. ф-тів якості і безпеки продукції АПК та вет. мед., а також слухачів інст. післядипломної освіти спец. 7.130501 / Сост. О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, А.В. Розстальний, А.І. Тютюн, Г.В. Козловська, Т.В. Таран, М.А. Мельник. - К. : [б. и.], 2004. - 35 с. - 1.08 грн.
УДК
РУБ 619:637.1(07)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Розстальний, А.В.; Тютюн, А.І.; Козловська, Г.В.; Таран, Т.В.; Мельник, М.А.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

3.
6П8.74(07)
Мет


   
    Методичний посібник для виконання курсової роботи з дисципліни "Технологія переробки продукції тваринництва" частина "Технологія м'яса та м'ясопродуктів" [Текст] : для студ. заочної форми навч. за напрямком підготовки "Зооінженерія" спец. 8.130.201 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.А. Коваль. - К. : [б. и.], 2005. - 78 с. - 2.80 грн.
УДК
РУБ 6П8.74(07)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Коваль, О.А. \сост.\; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 9
НФ (7), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (7), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

4.
6С2(075)
Про


   
    Проектирование предприятий мясной отрасли с основами САПР [Текст] : учебник для студ. вузов обучающихся по спец. "Технология мяса и мясных продуктов" направления подготовки дипломированных специалистов "Технология сырья и продуктов животного происхождения" / Л.В. Антипова, Н.М. Ильина, Г.П. Казюлин, И.М. Тюгай. - М. : КолосС, 2003. - 320 с. - (Учебники и учеб. пособия для студентов высших учеб. заведений). - ISBN 5-9532-0045-5 : 80.94 грн.
УДК
РУБ 6С2(075)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Антипова, Л.В.; Ильина, Н.М.; Казюлин, Г.П.; Тюгай, И.М.
Экземпляры всего: 10
ЧЗ-4 (10)
Свободны: ЧЗ-4 (10)
Найти похожие

5.
6П8.74(075)
Янч


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навчальних закладів / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбової літ-ри, 2009. - 304 с. - ISBN 978-966-364-765-4 : 70.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.74(075)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б.
Экземпляры всего: 3
НФ (1), Ф-12 (2)
Свободны: НФ (1), Ф-12 (2)
Найти похожие

6.
6П8.74И
Szt


    Szterk, Arkadiusz.
    Heterocykliczne aminy aromatyczne powstajace podczas wysokotemperaturowej obrobki kulinarnej miesa wolowego oraz ich przemiany w trakcie trawienia in vitro [Text] : rozprawy Naukowe i Monografie / Arkadiusz Szterk. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2013. - 138 с. - (Treatises and Monographs). - ISBN 978-83-7583-465-9 : 10.00 grn.
РУБ 6П8.74И
Рубрики: Технологія м'яса

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)
Найти похожие

7.
619:637.2
Яку


    Якубчак, О. М.
    Гігієна м'яса (концепція аналізу ризиків в критичних точках управління) [Текст] : навчальний посібник / О. М. Якубчак, Т. В. Таран. - К. : ЦП "Компринт", 2016. - 140 с. - (Навчальні посібники для ВНЗ ; ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза). - ISBN 978-966-929-340-4 : 30.00 грн.
УДК
РУБ 619:637.2
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Таран, Т.В.
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)
Найти похожие

8.
6П8.74(075)
Янч


    Янчева, Марина Олександрівна.
    Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навчальний посібник для студ. вищих навчальних закладів / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбової літ-ри, 2017. - 304 с. - ISBN 978-966-364-765-4 : 170.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.74(075)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б.
Экземпляры всего: 5
Ф-4 (5)
Свободны: Ф-4 (5)
Найти похожие

9.
6П8.74
Што


    Штонда, Оксана Анатоліївна.
    Технологія варених ковбасних виробів із використанням білкових добавок з рослинної сировини [Текст] : монографія / О. А. Штонда, Л. М. Тищенко ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : ЦП "Компринт", 2018. - 120 с. - ISBN 978-966-929-878-9 : 35.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.74
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Тищенко, Людмила Миколаївна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2)
Найти похожие

 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)