Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Науковці НУБіП України (1)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>U=619.637.12.05.07<.>
Общее количество найденных документов : 12
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-12 
1.
619:637.2(07)
Тех


   
    Технологія виготовлення ковбасних виробів (Вимоги до сировини і матеріалів та їх підготовка для виготовлення ковбасних виробів) [Текст] : лекція з дисц. "Технологія м'яса і молока" для слух. ф-тів вет. мед., якості та безпеки прод. АПК і слух. ін-ту післядипломної освіти спец. 7.130501 / Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко , Т.В. Таран, А.В. Розстальний, А.І. Тютюн, Г.В. Козловська, М.А. Мельник, Р.І. Білик. - К. : [б. и.], 2004. - 26 с. - 0.84 грн.
УДК
РУБ 619:637.2(07)
Рубрики: Технологія м'яса і молока


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко , В.І.; Таран, Т.В.; Розстальний, А.В.; Тютюн, А.І.; Козловська, Г.В.; Мельник, М.А.; Білик, Р.І.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

2.
619:637.2(07)
Мет


   
    Методи визначення свіжості (якості) м'яса [Текст] : метод. вказ. для студ. ф-тів вет. мед., якості і безпеки прод. АПК та слухачів післядипломної освіти за спец. 7.130501 / Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко , А.І. Тютюн та ін. - К. : [б. и.], 2004. - 30 с. - 1.10 грн.
УДК
РУБ 619:637.2(07)


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко , В.І.; Тютюн, А.І.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

3.
619:637(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної підготовки [Текст] : для студ. з дисц. "Технологія м'яса та молока" спец. 7.130501 - "Ветеринарна медицина" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Т.В. Таран. - К. : [б. и.], 2005. - 44 с. - 1.70 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветсанекспертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Таран, Т.В.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 20
НФ (2), ЧЗ-4 (1), Ф-12 (17)
Свободны: НФ (2), ЧЗ-4 (1), Ф-12 (17)
Найти похожие

4.
619:637(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з дисципліни "Технологія м'яса та молока" [Текст] : Розділу "Технологія виготовлення напівфабрикатів" Спеціальність 7.130501 - "Ветеринарна медицина" / Національний аграрний університет (К.) ; Сост. О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Т.В. Таран, А.І. Тютюн. - К. : [б. и.], 2005. - 26 с. - 1.80 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветсанекспертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Таран, Т.В.; Тютюн, А.І.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 20
НФ (3), Ф-12 (17)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (17)
Найти похожие

5.
6П8.74
Тех


   
    Технологія виготовлення ковбасних виробів (Технологічний процес виготовлення ковбасних виробів. Технологія виготовлення солено-копчених виробів) [Текст] : текст лекцій з дисципліни "Технологія м'яса і молока" для студ. фак. вет медиц. ОКР "Спеціаліст і "Магістр", слухачів інституту післядипломної освіти / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.М. Якубчак, Т.В. Таран, Г.В. Козловська. - К. : [б. и.], 2006. - 36 с. - 4.16 грн.
УДК
РУБ 6П8.74
Рубрики: Технологія ковбасних виробів


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Таран, Т.В.; Козловська, Г.В.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 5
НФ (5)
Свободны: НФ (5)
Найти похожие

6.
619:637(07)
Вет


   
    Ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою тварин при деяких паразитарних хворобах тварин [Текст] : методичні вказівки для студ. фак-ту ветеринарної медицини і слухачів ННІ післядипломної освіти за спец. 7.130501 та 8.130501 "Ветеринарна медицина" / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; Уклад. О. М. Якубчак [та ін.]. - К. : Вид-во НУБіП України, 2010. - 23 с. - 5.55 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Таран, Т.В. \сост.\; Тютюн, А.І. \сост.\; Галабурда, М.А. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 5
НФ (5)
Свободны: НФ (5)
Найти похожие

7.
619:637(07)
Виз


   
    Визначення м'яса тварин різних видів [Текст] : методичні вказівки для студ. ОКР "Бакалавр", "Спеціаліст", "Магістр" фак-ту ветеринарної медицини та слухачів ННІ післядипломної освіти за спец. "Ветеринарна медицина" / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; Уклад. О. М. Якубчак [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2010. - 42 с. - 5.52 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Таран, Т.В. \сост.\; Галабурда, М.А. \сост.\; Тютюн, А.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 10
НФ (1), Ф-12 (9)
Свободны: НФ (1), Ф-12 (9)
Найти похожие

8.
619:637.2(07)
Виз


   
    Визначення м'яса хворих та загиблих тварин [Текст] : методичні вказівки до вивчення дисц. для студ. ВНЗ III та IV рівнів акред., аспірантів та слухачів ННІ післядипломної освіти за спец. "Ветеринарна медицина" / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; Уклад. О. М. Якубчак [та ін.]. - К. : Видавничий центр НУБіП України, 2010. - 24 с. - 3.91 грн.
УДК
РУБ 619:637.2(07)
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Таран, Т.В. \сост.\; Галабурда, М.А. \сост.\; Тютюн, А.І. \сост.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 10
НФ (1), Ф-12 (9)
Свободны: НФ (1), Ф-12 (9)
Найти похожие

9.
619.2:637.2(07)
Дос


   
    Дослідження лімфатичних вузлів туш [Текст] : методичні вказівки для студентів факультету ветеринарної медицини ОКР «Бакалавр» і «Магістр», слухачів ННІ післядипломної освіти / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. О. М. Якубчак [та ін.]. - К. : ЦП "Компринт", 2014. - 27 с. -
УДК
РУБ 619.2:637.2(07)
Рубрики: Ветсанекспертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \уклад.\; Таран, Т.В. \уклад.\; Кобиш, А.І. \уклад.\; Тютюн, А.І. \уклад.\; Білик, Р.І. \уклад.\; Ткачук, С.А. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Свободных экз. нет
Найти похожие

10.
619:637(07)
Вет


   
    Ветеринарно-санітарні вимоги до меду та продуктів бджільництва і методи їх контролю [Текст] : методичні вказівки для студентів вищих навчальних закладів ІІІ та ІV рівнів акредитації та слухачів інституту післядипломної освіти Спеціальність “Ветеринарна медицина” / Національний університет біоресурсів і природокористування України ; уклад. М. А. Галабурда [та ін.]. - К. : ЦП "Компринт", 2016. - 54 с. - 15.00 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза


Доп.точки доступа:
Галабурда, Марія Алімівна \уклад.\; Якубчак, Ольга Миколаївна \уклад.\; Таран, Т.В. \уклад.\; Тютюн, А.І. \уклад.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Экземпляры всего: 3
НФ (1), Ф-12 (2)
Свободны: НФ (1), Ф-12 (2)
Найти похожие

 1-10    11-12 
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)