Главная Упрощенный режим Описание
Авторизация
Фамилия
Пароль
 

Базы данных


Національний університет біоресурсів і природокористування України- результаты поиска

Вид поиска

Область поиска
в найденном
 Найдено в других БД:Електронна картотека статей (69)Науковці НУБіП України (56)Програми навчальних дисциплін (2)
Формат представления найденных документов:
полныйинформационныйкраткий
Отсортировать найденные документы по:
авторузаглавиюгоду изданиятипу документа
Поисковый запрос: <.>A=Якубчак, О. М.$<.>
Общее количество найденных документов : 66
Показаны документы с 1 по 10
 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
1.
619:637.1(07)
Кис


   
    Кисломолочні продукти [Текст] : лекція з дисц. "Технологія м'яса і молока" для студ. та маг. ф-тів якості і безпеки продукції АПК та вет. мед., а також слухачів інст. післядипломної освіти спец. 7.130501 / Сост. О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, А.В. Розстальний, А.І. Тютюн, Г.В. Козловська, Т.В. Таран, М.А. Мельник. - К. : [б. и.], 2004. - 35 с. - 1.08 грн.
УДК
РУБ 619:637.1(07)
Рубрики: Технологія м'яса


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Розстальний, А.В.; Тютюн, А.І.; Козловська, Г.В.; Таран, Т.В.; Мельник, М.А.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

2.
619:637.2(07)
Тех


   
    Технологія виготовлення ковбасних виробів (Вимоги до сировини і матеріалів та їх підготовка для виготовлення ковбасних виробів) [Текст] : лекція з дисц. "Технологія м'яса і молока" для слух. ф-тів вет. мед., якості та безпеки прод. АПК і слух. ін-ту післядипломної освіти спец. 7.130501 / Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко , Т.В. Таран, А.В. Розстальний, А.І. Тютюн, Г.В. Козловська, М.А. Мельник, Р.І. Білик. - К. : [б. и.], 2004. - 26 с. - 0.84 грн.
УДК
РУБ 619:637.2(07)
Рубрики: Технологія м'яса і молока


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко , В.І.; Таран, Т.В.; Розстальний, А.В.; Тютюн, А.І.; Козловська, Г.В.; Мельник, М.А.; Білик, Р.І.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

3.
619:637(07)
Кур


   
    Курсова робота [Текст] : метод. вказ. до викон. курс. роб. з дисц. "Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва" для студ. вузів ІІІ та ІV рівнів акредитації / Уклад.: О.М. Якубчак, А.І. Тютюн, В.І. Хоменко та ін. - К. : [б. и.], 2004. - 14 с. - 0.45 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Тютюн, А.І.; Хоменко , В.І.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

4.
619:637.2(07)
Мет


   
    Методи визначення свіжості (якості) м'яса [Текст] : метод. вказ. для студ. ф-тів вет. мед., якості і безпеки прод. АПК та слухачів післядипломної освіти за спец. 7.130501 / Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко , А.І. Тютюн та ін. - К. : [б. и.], 2004. - 30 с. - 1.10 грн.
УДК
РУБ 619:637.2(07)


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко , В.І.; Тютюн, А.І.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

5.
619:637(07)
Вет


   
    Ветеринарно-санітарна експертиза рослинних харчових продуктів [Текст] : метод. вказ. з вивч. дисц. та завд. до лаб. роб. для студ., магістрів, аспірантів спец. 7.130501 "Ветеринарна медицина" / Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко , А.І. Тютюн та ін. - К. : [б. и.], 2003. - 70 с. - 1.89 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко , В.І.; Тютюн, А.І.
Экземпляры всего: 50
НФ (3), Ф-12 (47)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (47)
Найти похожие

6.
619:614(07)
Рек


   
    Рекомендації щодо санітарно-мікробіологічного дослідження змивів з поверхонь тест-об'єктів та об'єктів ветеринарного нагляду і контролю [Текст] : методические рекомендации / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко . - К. : [б. и.], 2005. - 18 с. - 1.00 грн.
УДК
РУБ 619:614(07)
Рубрики: Ветеринарна санітарія


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко , В.І.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)
Найти похожие

7.
619:637(075)
Вет


   
    Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології і стандартизації продуктів тваринництва [Текст] : підруч. для фах. в аграр. навч. заклад. III-IV рівнів акредит. зі спец. "Ветеринарна медицина" / О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, С.Д. Мельничук, В.М. Ковбасенко; За ред. О.М. Якубчак, В.І. Хоменка. - Вид. 2-ге, виправ., доп. - К. : ТОВ "Біопром", 2005. - 800 с. - ISBN 966-96452-1-2 : 52.00 грн., 81.90 грн. грн., 52.00 грн. грн.
УДК
РУБ 619:637(075)
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М.; Хоменко, В.І.; Мельничук, С.Д.; Ковбасенко, В.М.; Якубчак, О.М. \ред.\
Экземпляры всего: 125
НФ (3), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (15), (1), Ф-12 (84), УФ (4), УФ (3), Ф-4 (13)
Свободны: НФ (3), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (15), (1), Ф-12 (81), УФ (4), УФ (3), Ф-4 (13)
Найти похожие

8.
619:637(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної підготовки [Текст] : для студ. з дисц. "Технологія м'яса та молока" спец. 7.130501 - "Ветеринарна медицина" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Т.В. Таран. - К. : [б. и.], 2005. - 44 с. - 1.70 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветсанекспертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Таран, Т.В.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 20
НФ (2), ЧЗ-4 (1), Ф-12 (17)
Свободны: НФ (2), ЧЗ-4 (1), Ф-12 (17)
Найти похожие

9.
619:637(07)
Мет


   
    Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи студентів з дисципліни "Технологія м'яса та молока" [Текст] : Розділу "Технологія виготовлення напівфабрикатів" Спеціальність 7.130501 - "Ветеринарна медицина" / Національний аграрний університет (К.) ; Сост. О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Т.В. Таран, А.І. Тютюн. - К. : [б. и.], 2005. - 26 с. - 1.80 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветсанекспертиза


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Таран, Т.В.; Тютюн, А.І.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 20
НФ (3), Ф-12 (17)
Свободны: НФ (3), Ф-12 (17)
Найти похожие

10.
619:637(07)
Вет


   
    Ветеринарно-санітарна експертиза та технологічні вимоги до виробництва тваринних жирів [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисцип. для ОКР "Спеціаліст" та слухачів післядипломної освіти за спец. 7.130501 - "Ветеринарна медицина" / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: О.М. Якубчак, В.І. Хоменко, Т.В. Таран, А.І. Тютюн. - К. : [б. и.], 2005. - 32 с. - 2.00 грн.
УДК
РУБ 619:637(07)
Рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза тваринних жирів


Доп.точки доступа:
Якубчак, О.М. \сост.\; Хоменко, В.І.; Таран, Т.В.; Тютюн, А.І.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 20
НФ (2), Ф-12 (18)
Свободны: НФ (2), Ф-12 (18)
Найти похожие

 1-10    11-20   21-30   31-40   41-50   51-60      
 
© Международная Ассоциация пользователей и разработчиков электронных библиотек и новых информационных технологий
(Ассоциация ЭБНИТ)