Пон Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : навчальний посібник / П.Х. Пономарьов, І.В. Сирохман. - К. : Лібра, 1999. - 272 с. - ISBN 966-7035-31-Х : 15.00 грн., 12.00 грн. грн., 18.90 грн. грн. Рубрики: Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини Якість харчових продуктів. Контроль Доп.точки доступа: Сирохман, І.В. Экземпляры всего: 76 Кафедра сертифікації та стандартизації с.-г. продукції (9), Ф-12 (18), НФ (4), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (40), УФ (3) Свободны: Кафедра сертифікації та стандартизації с.-г. продукції (9), Ф-12 (18), НФ (4), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (40), УФ (3) |
Дим Димань, Тетяна Миколаївна. Безпека продовольчої сировини і харчових продуктів [Текст] : підручник / Т. М. Димань . - К. : Видавничий центр "Академія", 2011. - 520 с. - (Альма-матер). - ISBN 978-966-580-310-2(серія). - ISBN 978-966-580-346-1 : 66.00 грн. Рубрики: Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини Экземпляры всего: 84 НФ (4), Ф-4 (45), ЧЗ-4 (2), Ф-12 (33) Свободны: НФ (4), Ф-4 (44), ЧЗ-4 (2), Ф-12 (33) |
Сти Стибель, Володимир Володимирович. Управління безпечністю продуктів харчування [Текст] : практичний посібник / В. В. Стибель, М. Р. Сімонов ; Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького. - Львів : ТзОВ Галицька видавнича спілка, 2018. - 230 с. - ISBN 978-617-7363-83-4 : 45.00 грн.
Рубрики: Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини Доп.точки доступа: Сімонов, Маріан Романович; Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |