Ков Коваль, О. А. Технологія забою та первинної переробки тварин [Текст] / О.А. Коваль. - К. : Основа, 2002. - 144 с. - ISBN 966-7233-87-1 : 5.00 грн.
Рубрики: М'ясна промисловість Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Кли Клименко, М. М. Технологія проектування м'ясо-жирових підприємств м'ясної промисловості [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закладів / М.М. Клименко, В.М. Пасічний, М.М. Масліков; За ред. М.М. Клименка. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 384 с. - ISBN 966-8609-01-8 : 15.00 грн., 70.90 грн. грн., 85.00 грн грн.
Рубрики: М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Пасічний, В.М.; Масліков, М.М.; Клименко, М.М. \ред.\ Экземпляры всего: 49 НФ (1), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (44), Ф-12 (2) Свободны: НФ (1), ЧЗ-4 (2), Ф-4 (44), Ф-12 (2) |
Бре Бренц, Мелита Яновна. Жиры и их использование в питании [Текст] : научное издание / М. Я. Бренц. - М. : Пищевая пром-ть, 1973. - 65 с. - 0.11 руб. Рубрики: М'ясна промисловість Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Тех Технологічне обладнання м'ясопереробних підприємств [Текст] : навчальний посібник для підготовки студентів у вищих навчальних закладах / Ю. Г. Сухенко [та ін.] ; За ред. Ю. Г. Сухенка ; Національний університет біоресурсів і природокористування України. - К. : НУБіП України, 2016. - 517 с. - ISBN 978-617-7396-37-5 : 127.68 грн.
Рубрики: М'ясна промисловість Доп.точки доступа: Сухенко, Ю.Г.; Сарана, В.В.; Сухенко, В.Ю.; Василів, В.П.; Сухенко, Ю.Г. \ред.\; Національний університет біоресурсів і природокористування України Экземпляры всего: 30 НФ (2), Ф-4 (26), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (2), Ф-4 (26), ЧЗ-4 (2) |