6П8.6(07)
Рек


   
    Рекомендації щодо використання плодоовочевої сировини для виробництва продуктів переробки підвищеної якості та біологічної цінності [Текст] : методические рекомендации / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: Г.І. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька, В.І. Войцехівський. - К. : [б. и.], 2005. - 32 с. - 2.30 грн.
УДК
РУБ 6П8.6(07)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф.; Войцехівський, В.І.; Національний аграрний університет (К.)
Экземпляры всего: 10
НФ (8), ЧЗ-4 (2)
Свободны: НФ (8), ЧЗ-4 (2)

6П8.6
Боч


    Бочарова, Оксана Владимировна.
    Формирование качества соков, окрашенных антоцианами [Текст] : научное издание / О. В. Бочарова. - Одесса : Друк, 2008. - 128 с. - ISBN 978-966-2907-99-7 : 15.00 р.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6(075)
Дом


    Домарецький, В. А.
    Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : підручник для студентів ВНЗ / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред. В. А. Домарецького ; Національний університет харчових технологій. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 408 с. - ISBN 966-8609-02-6 : 96.00 грн.
УДК
РУБ 6П8.6(075)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Прибильський, В.Л.; Михайлов, М.Г.; Домарецький, В.А. \ред.\; Національний університет харчових технологій
Экземпляры всего: 1
Ф-12 (1)
Свободны: Ф-12 (1)

6П8.6
Ага


    Агафонов, А. Д.
    Организация заготовок дикорастущих плодов, ягод, грибов и лекарственных трав [Текст] : научное издание / А. Д. Агафонов, Б. В. Андрест. - М. : [б. и.], 1975. - 232 с. - 0,64 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Андрест, Б.В.
Экземпляры всего: 4
НФ (4)
Свободны: НФ (4)

6П8.6
Авр


    Авраменко, П.
    Консервування огірків без охолодження [Текст] : наукове видання / П. Авраменко. - Харків : Держсільгоспвидав, 1931. - 40 с. - 0.15 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6
Ано


    Анохіна, В. І.
    Довідник по переробці овочів і плодів баштанних культур [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 2-е вид., випр. и доп. - К. : Урожай, 1982. - 142 с. - 0.50 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Сердюк, Т.Л.
Экземпляры всего: 4
НФ (4)
Свободны: НФ (4)

6П8.6
А66


    Андросик, А. С.
    Лабораторный практикум по электрическим машинам: машины постоянного тока и трансформаторы [Текст] : научное издание / А. С. Андросик, В. С. Шмалько. - М. : Колос, 1964. - 188 с. - 0.39 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Шмалько, В.С.
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6
Ано


    Анохіна, Валентина Ільінічна.
    Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; ред. В. І. Анохіна. - К. : Урожай, 1988. - 216 с. - 1.70 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтівна; Анохіна, В.І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6
А 674


    Анисимов, Н. И.
    Хранение яблок, груш, цитрусовых и винограда [Текст] : научное издание / Н. И. Анисимов, С. А. Нехаев ; ред. А. И. Васильев. - М. : Гос. изд-во торговой лит-ры, 1958. - 45 с. - 2.00 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Нехаев, С.А.; Васильев, А.И. \ред.\
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6
Ано


    Анохіна, Валентина Ільінічна.
    Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; ред. В. І. Анохіна. - 2-е вид., перероб. и доп. - К. : Урожай, 1992. - 216 с. - 116 крб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтівна; Анохіна, В.І. \ред.\
Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6(083)
Ано


    Анохіна, Валентина Ільінічна.
    Довідник по переробці овочевих і баштанних культур [Текст] : довідкове видання / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - К. : Урожай, 1973. - 350 с. - 0.93 крб.
УДК
РУБ 6П8.6(083)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Сердюк, Тамара Леонтівна
Экземпляры всего: 7
НФ (7)
Свободны: НФ (7)

6П8.6
Бар


    Барская, Иза Эмануиловна.
    Эффективность производства быстрозамороженной плодоовощной продукции [Текст] : научное издание / И. Э. Барская, И. А. Ладыжанский, В. Т. Федоренко. - М. : Агропромиздат, 1989. - 141 с. - 0.50 руб.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Ладыжанский, Иосиф Александрович; Федоренко, Валентина Тихоновна
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)

6П8.6(083)
Бел


    Белова, Т. С.
    Справочник мастера по переработке овощей, плодов и ягод [Текст] : научное издание / Т. С. Белова, В. И. Анохина, Ю. Д. Дмитровский. - К. : Техніка, 1979. - 134 с. - 0.55 руб.
РУБ 6П8.6(083)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Анохина, В.И.; Дмитровский, Ю.Д.
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)

6П8.6
Вол


    Волкинд, И. Л.
    Промышленная технология хранения картофеля, овощей и плодов [Текст] : научное издание / И. Л. Волкинд ; ред. Г. Б. Чепорова. - Москва : ВО Агропромиздат, 1989. - 237 с. - 0.70 руб.
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Чепорова, Г. Б. \ред.\
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)

6П8.6
В 95


    Вищепан, Олександр Георгійович.
    Як консервувати плоди, овочі і м'ясо [Текст] : наукове вид-ня / О. Г. Вищепан, М. Є. Мельман, В. Ц. Швіліх. - 2-е вид-ня випр. і допов. - К. : Держ. вид-во с.-г. літ-ри УРСР, 1963. - 141 с : ил. - 0.34 руб
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Мельман, М. Є.; Швіліх, В. Ц.
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)

6П8.6
В95


    Вищепан, Олександр Георгійович.
    Як консервувати плоди, овочі і м'ясо [Текст] : наукове вид-ня / О. Г. Вищепан, М. Є. Мельман, В. Ц. Швіліх. - 3-те вид. виправ. і допов. . - К. : Урожай, 1964. - 209 с : ил. - 0.44 руб
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Мельман, М. Є.; Швіліх, В. Ц.
Экземпляры всего: 4
НФ (4)
Свободны: НФ (4)

6П8.6
В-674


    Волик, Н. Д.
    Ленточные конвейерные сушилки овощесушильной промышленности [Текст] : научное издание / Н. Д. Волик, Т. Н. Насакин ; ред. М. В. Лыков. - М. : Пищепромиздат, 1954. - 156 с. - 8.00 руб.
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Насакин, Т.Н.; Лыков, М.В. \ред.\
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)

6П8.6
Г 143


    Гайкова, М.
    Консервируем в домашних условиях [Текст] : научное издание / М. Гайкова. - 2-е изд. - М. : Изд-во ВЦСПС, 1960. - 117 с : ил. - 2.30 руб
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів

Экземпляры всего: 1
НФ (1)
Свободны: НФ (1)

6П8.6(075)
Гор


    Гореньков, Эдуард Семенович.
    Технология консервирования [Текст] : учебное пособие / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачова ; рец.: Т. Ф. Дерид , Е. Н. Белова. - М. : Агропромиздат, 1987. - 350 с : ил. - 1.10 руб
УДК
РУБ 6П8.6(075)
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Горенькова, А. Н.; Усачова, Г. Г.; Дерид, Т. Ф. \рец.\; Белова, Е. Н. \рец.\
Экземпляры всего: 2
НФ (2)
Свободны: НФ (2)

6П8.6
Гин


    Гинзбург, Абрам Самойлович.
    Теплофизические характеристики картофеля, овощей и плодов [Текст] : научное издание / А. С. Гинзбург, М. А. Громов ; рец.: Л. Д. Буканов, В. П. Латышов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 270 с. - 3.70 руб
УДК
РУБ 6П8.6
Рубрики: Переробка плодів та овочів


Доп.точки доступа:
Громов, М. А.; Буканов, Л. Д. \рец.\; Латышов, В. П. \рец.\
Экземпляры всего: 3
НФ (3)
Свободны: НФ (3)