Рек Рекомендації щодо використання плодоовочевої сировини для виробництва продуктів переробки підвищеної якості та біологічної цінності [Текст] : методические рекомендации / Національний аграрний університет (К.) ; Уклад.: Г.І. Подпрятов, Л.Ф. Скалецька, В.І. Войцехівський. - К. : [б. и.], 2005. - 32 с. - 2.30 грн.
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Подпрятов, Г.І. \сост.\; Скалецька, Л.Ф.; Войцехівський, В.І.; Національний аграрний університет (К.) Экземпляры всего: 10 НФ (8), ЧЗ-4 (2) Свободны: НФ (8), ЧЗ-4 (2) |
Боч Бочарова, Оксана Владимировна. Формирование качества соков, окрашенных антоцианами [Текст] : научное издание / О. В. Бочарова. - Одесса : Друк, 2008. - 128 с. - ISBN 978-966-2907-99-7 : 15.00 р.
Рубрики: Переробка плодів та овочів Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Дом Домарецький, В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [Текст] : підручник для студентів ВНЗ / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; За ред. В. А. Домарецького ; Національний університет харчових технологій. - Вінниця : Нова книга, 2005. - 408 с. - ISBN 966-8609-02-6 : 96.00 грн.
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Прибильський, В.Л.; Михайлов, М.Г.; Домарецький, В.А. \ред.\; Національний університет харчових технологій Экземпляры всего: 1 Ф-12 (1) Свободны: Ф-12 (1) |
Ага Агафонов, А. Д. Организация заготовок дикорастущих плодов, ягод, грибов и лекарственных трав [Текст] : научное издание / А. Д. Агафонов, Б. В. Андрест. - М. : [б. и.], 1975. - 232 с. - 0,64 руб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Андрест, Б.В. Экземпляры всего: 4 НФ (4) Свободны: НФ (4) |
Авр Авраменко, П. Консервування огірків без охолодження [Текст] : наукове видання / П. Авраменко. - Харків : Держсільгоспвидав, 1931. - 40 с. - 0.15 крб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ано Анохіна, В. І. Довідник по переробці овочів і плодів баштанних культур [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - 2-е вид., випр. и доп. - К. : Урожай, 1982. - 142 с. - 0.50 крб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Сердюк, Т.Л. Экземпляры всего: 4 НФ (4) Свободны: НФ (4) |
А66 Андросик, А. С. Лабораторный практикум по электрическим машинам: машины постоянного тока и трансформаторы [Текст] : научное издание / А. С. Андросик, В. С. Шмалько. - М. : Колос, 1964. - 188 с. - 0.39 руб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Шмалько, В.С. Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ано Анохіна, Валентина Ільінічна. Зберігання, переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; ред. В. І. Анохіна. - К. : Урожай, 1988. - 216 с. - 1.70 крб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтівна; Анохіна, В.І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
А 674 Анисимов, Н. И. Хранение яблок, груш, цитрусовых и винограда [Текст] : научное издание / Н. И. Анисимов, С. А. Нехаев ; ред. А. И. Васильев. - М. : Гос. изд-во торговой лит-ры, 1958. - 45 с. - 2.00 руб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Нехаев, С.А.; Васильев, А.И. \ред.\ Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ано Анохіна, Валентина Ільінічна. Зберігання і переробка овочів, фруктів та винограду в домашніх умовах [Текст] : наукове видання / В. І. Анохіна, Г. М. Рибак, Т. Л. Сердюк ; ред. В. І. Анохіна. - 2-е вид., перероб. и доп. - К. : Урожай, 1992. - 216 с. - 116 крб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Рибак, Галина Михайлівна; Сердюк, Тамара Леонтівна; Анохіна, В.І. \ред.\ Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Ано Анохіна, Валентина Ільінічна. Довідник по переробці овочевих і баштанних культур [Текст] : довідкове видання / В. І. Анохіна, Т. Л. Сердюк. - К. : Урожай, 1973. - 350 с. - 0.93 крб.
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Сердюк, Тамара Леонтівна Экземпляры всего: 7 НФ (7) Свободны: НФ (7) |
Бар Барская, Иза Эмануиловна. Эффективность производства быстрозамороженной плодоовощной продукции [Текст] : научное издание / И. Э. Барская, И. А. Ладыжанский, В. Т. Федоренко. - М. : Агропромиздат, 1989. - 141 с. - 0.50 руб.
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Ладыжанский, Иосиф Александрович; Федоренко, Валентина Тихоновна Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Бел Белова, Т. С. Справочник мастера по переработке овощей, плодов и ягод [Текст] : научное издание / Т. С. Белова, В. И. Анохина, Ю. Д. Дмитровский. - К. : Техніка, 1979. - 134 с. - 0.55 руб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Анохина, В.И.; Дмитровский, Ю.Д. Экземпляры всего: 3 НФ (3) Свободны: НФ (3) |
Вол Волкинд, И. Л. Промышленная технология хранения картофеля, овощей и плодов [Текст] : научное издание / И. Л. Волкинд ; ред. Г. Б. Чепорова. - Москва : ВО Агропромиздат, 1989. - 237 с. - 0.70 руб.
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Чепорова, Г. Б. \ред.\ Экземпляры всего: 3 НФ (3) Свободны: НФ (3) |
В 95 Вищепан, Олександр Георгійович. Як консервувати плоди, овочі і м'ясо [Текст] : наукове вид-ня / О. Г. Вищепан, М. Є. Мельман, В. Ц. Швіліх. - 2-е вид-ня випр. і допов. - К. : Держ. вид-во с.-г. літ-ри УРСР, 1963. - 141 с : ил. - 0.34 руб Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Мельман, М. Є.; Швіліх, В. Ц. Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
В95 Вищепан, Олександр Георгійович. Як консервувати плоди, овочі і м'ясо [Текст] : наукове вид-ня / О. Г. Вищепан, М. Є. Мельман, В. Ц. Швіліх. - 3-те вид. виправ. і допов. . - К. : Урожай, 1964. - 209 с : ил. - 0.44 руб Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Мельман, М. Є.; Швіліх, В. Ц. Экземпляры всего: 4 НФ (4) Свободны: НФ (4) |
В-674 Волик, Н. Д. Ленточные конвейерные сушилки овощесушильной промышленности [Текст] : научное издание / Н. Д. Волик, Т. Н. Насакин ; ред. М. В. Лыков. - М. : Пищепромиздат, 1954. - 156 с. - 8.00 руб. Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Насакин, Т.Н.; Лыков, М.В. \ред.\ Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Г 143 Гайкова, М. Консервируем в домашних условиях [Текст] : научное издание / М. Гайкова. - 2-е изд. - М. : Изд-во ВЦСПС, 1960. - 117 с : ил. - 2.30 руб Рубрики: Переробка плодів та овочів Экземпляры всего: 1 НФ (1) Свободны: НФ (1) |
Гор Гореньков, Эдуард Семенович. Технология консервирования [Текст] : учебное пособие / Э. С. Гореньков, А. Н. Горенькова, Г. Г. Усачова ; рец.: Т. Ф. Дерид , Е. Н. Белова. - М. : Агропромиздат, 1987. - 350 с : ил. - 1.10 руб
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Горенькова, А. Н.; Усачова, Г. Г.; Дерид, Т. Ф. \рец.\; Белова, Е. Н. \рец.\ Экземпляры всего: 2 НФ (2) Свободны: НФ (2) |
Гин Гинзбург, Абрам Самойлович. Теплофизические характеристики картофеля, овощей и плодов [Текст] : научное издание / А. С. Гинзбург, М. А. Громов ; рец.: Л. Д. Буканов, В. П. Латышов. - М. : Агропромиздат, 1987. - 270 с. - 3.70 руб
Рубрики: Переробка плодів та овочів Доп.точки доступа: Громов, М. А.; Буканов, Л. Д. \рец.\; Латышов, В. П. \рец.\ Экземпляры всего: 3 НФ (3) Свободны: НФ (3) |